DENI2
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 2
Dahası
tertemiz serverlarıda iyiEn iyisi her sınıfa dc sunucusu.
tertemiz serverlarıda iyiEn iyisi her sınıfa dc sunucusu.
Hocam Pentium 4 olabilir yok yok o fazla gelir (!)Eba sunucuları kaç senedir aynı acaba
Pentium e6500 4 ciguli rem 50mb okuma hızı hard diskHocam Pentium 4 olabilir yok yok o fazla gelir (!)
4 Cigulibayt hayalim(!)Pentium e6500 4 ciguli rem 50mb okuma hızı hard disk
Ben derslerime önem veriyorum umarım olmaz :/İnş hala öyle olur da fizik ve kimyadan kurtulurum.
Hep şükür etmekle yetindiğimiz için bu kadar kötüyüz zaten.gene şükredelim halimize öyle diyelim, en kötü zoom var
Mesaj otomatik birleştirildi:
En sevmediğim şeylerden biride "Şükür"dür din anlayışım yanlış anlaşılmasın müslümanım fakat örneğin diyoruzki xxxx almak istiyorum oğlum senin var (Aşırı kötü bir model) onada şükür neden daha iyisini alabilcek durumdayken şükür ediyorzki ?Hep şükür etmekle yetindiğimiz için bu kadar kötüyüz zaten.
Çok erken sizin dersler
Öyle dostum. Dinin ne olursa olsun önemli değil. Fakire şükür etmesini öğrettiler ki zenginin rahatı bozulmasın. Bunun dinle bir alakası yok. Şükür edip daha iyi bir şeyi istememek acizliktir.En sevmediğim şeylerden biride "Şükür"dür din anlayışım yanlış anlaşılmasın müslümanım fakat örneğin diyoruzki xxxx almak istiyorum oğlum senin var (Aşırı kötü bir model) onada şükür neden daha iyisini alabilcek durumdayken şükür ediyorzki ?
Bu online ders ile matematikten 24 aldım online eğitim çöp.Bugün eba sunucuları çöktü ben dahil birçok kişi giremedi ve ayrı bir konu olarak Eba zoom üstüne kurulmuş bir canlı ders programına sahip 2-3 yazılımcı 1 aya yakın sürede bu uygulamadan iyi ve teknik aksaklığı az olan uygulama yapabilecekken neden Milli eğitim elindeki yazılımcıları kullanmayıp bizi sorunlar üstüne sorunlarla bırakıyor artık sınıfça karar ardık eba yerine Google Meets kullanıcaz.