Eba Sunucuları Çöktü

İnş hala öyle olur da fizik ve kimyadan kurtulurum.

gene şükredelim halimize öyle diyelim, en kötü zoom var ;)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hep şükür etmekle yetindiğimiz için bu kadar kötüyüz zaten.

Ayda yılda bir girelim dedik site çöktü.
Daha önceden de çok kasıyordu.
Benim net demi sorun var?

Hep şükür etmekle yetindiğimiz için bu kadar kötüyüz zaten.
En sevmediğim şeylerden biride "Şükür"dür din anlayışım yanlış anlaşılmasın müslümanım fakat örneğin diyoruzki xxxx almak istiyorum oğlum senin var (Aşırı kötü bir model) onada şükür neden daha iyisini alabilcek durumdayken şükür ediyorzki ?

En sevmediğim şeylerden biride "Şükür"dür din anlayışım yanlış anlaşılmasın müslümanım fakat örneğin diyoruzki xxxx almak istiyorum oğlum senin var (Aşırı kötü bir model) onada şükür neden daha iyisini alabilcek durumdayken şükür ediyorzki ?
Öyle dostum. Dinin ne olursa olsun önemli değil. Fakire şükür etmesini öğrettiler ki zenginin rahatı bozulmasın. Bunun dinle bir alakası yok. Şükür edip daha iyi bir şeyi istememek acizliktir.

Bugün eba sunucuları çöktü ben dahil birçok kişi giremedi ve ayrı bir konu olarak Eba zoom üstüne kurulmuş bir canlı ders programına sahip 2-3 yazılımcı 1 aya yakın sürede bu uygulamadan iyi ve teknik aksaklığı az olan uygulama yapabilecekken neden Milli eğitim elindeki yazılımcıları kullanmayıp bizi sorunlar üstüne sorunlarla bırakıyor artık sınıfça karar ardık eba yerine Google Meets kullanıcaz.
Bu online ders ile matematikten 24 aldım online eğitim çöp.

Hoca bize bağırıyor video açın diye ama eba çökük

Geri