Neler Yeni

Eczane İçin Bilgisayar Tavsiyesi

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Bu sistemleri alabilirsiniz
Rami 2x8 Yaparsanız çok iyi olur. Çünkü APU Kendine 2GB Ram alıyor. 6 Kalıyor.
Tek tek toplamaya çalıştım incehesap dan pahalı yaw

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Merhaba arkadaşlar,

Açıcak olduğum eczane için almam gereken ana bilgisayar lazım bu konuda çok kararsız kaldım ve birazda sizlerin görüşünüzü istedim. Eczane için alınacak bilgisayarda işlemci ve SSD önemli olan bu ikisi ve harici bir ekran kartına dahi ihtiyacım yok. Dahili bir graphic kartı olan bir sistem öneriniz varmı bu konuda tavsiyelerinizi bekliyorum.
NOT: Size danışmamın aslında en büyük sebebi maddi kısmı eczane açarken zaten bir ton para gitti bari bu konuda biraz uygun davranmak istedim.
Arkadaşlar bir kısmı atladım intel core i3-10100 sizce yeterli olur mu sonuçta oyun oynanmıyacak sadece reçete işlemleri için kullanılacak bir bilgisayar olması lazım
Hocam konu dışı olacak ama bir şey soracağım. Eczane açarken KOSGEB destek veriyor mu ?

Rhavenix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
539
İsim
PichHasso

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,091
İsim
Lydranx
dalga geçmeyin be :/
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu site güvenilir bir sitemi çünkü tam istediğim sistem burada dahil
Evet Evet. Piyasadaki En Güvenilir Sitelerden Biri. Teknik Desteği vs Çok iyi
Forumda Çok Fazla buradan sipariş veren var
Hatta Kendi arkadaşımda 6k lık sistem aldı çok memnun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eczanede en fazla 3-5 chrome sekmesi açık olur neden yetmesin ki?
Yani ne bileyim kullandıkları değişik programlar vs. vardır diye dedim
Tam bilmiyorum tabi

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
bu sistem aslında benim için yeterli gibi peki gereksiz olduğunuz kısım rami arttırmak mı
Hocam bence 8 gb ram almadan da yeterli olur sizin için. Çok böyle extreme işler yapılmayacağı için yeterli olur.

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Merhaba arkadaşlar,

Açıcak olduğum eczane için almam gereken ana bilgisayar lazım bu konuda çok kararsız kaldım ve birazda sizlerin görüşünüzü istedim. Eczane için alınacak bilgisayarda işlemci ve SSD önemli olan bu ikisi ve harici bir ekran kartına dahi ihtiyacım yok. Dahili bir graphic kartı olan bir sistem öneriniz varmı bu konuda tavsiyelerinizi bekliyorum.
NOT: Size danışmamın aslında en büyük sebebi maddi kısmı eczane açarken zaten bir ton para gitti bari bu konuda biraz uygun davranmak istedim.
Arkadaşlar bir kısmı atladım intel core i3-10100 sizce yeterli olur mu sonuçta oyun oynanmıyacak sadece reçete işlemleri için kullanılacak bir bilgisayar olması lazım
9 senedir eczanede i5 3330 kullanıyorum. hala canavar gibi çalışıyor. tek ihtiyacı ssd. yani deyeceğim o ki, 10100 veya 10400 alırsan ömürlük olur. zaten kullandığın 2-3 tane program var, onları 20 yıllık bilgisayarda da çalıştırır. geri kalan işlemleri de tarayıcı üzerinden hallediyorsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,034,141
Üyeler
163,950
Son üye
duduk
Top Bottom