TamerKs
80+ Silver
Genel ortalaman 50 nin altında olursa sınıfta kalıyorsun haberin olsunzaten en zor soran edebiyatçıydı 11.sınıflardan 25den fazla kişi kaldı.
Genel ortalaman 50 nin altında olursa sınıfta kalıyorsun haberin olsunzaten en zor soran edebiyatçıydı 11.sınıflardan 25den fazla kişi kaldı.
şuanda ortalamam 64Genel ortalaman 50 nin altında olursa sınıfta kalıyorsun haberin olsun
bende sayısalcıyım edb 80 ?edebiyatım kötü zaten sayısalcıyım ben napayım kitabı bana bilim getir
bende
ama hoca sözlüye 65 verse geçiyorum 2. sınavlar olmaz, ertelenir ise gidip yalvarıcam
takdire yaklaşmıştım edebiyat yüzünden 74 oldu ortalamam
Tamam?
erteleneceğini düşünüyorum.2.sınavlar olucak hemde haftaya hemde konular 1 kasım 29 mart arası yani 5 ay
ingilizceden 90 aldım 11.sınıf buna daha fazla alkış
Bugün sınav olanlar var ertelenme falan olmaz birdahaerteleneceğini düşünüyorum.
kasımda da olmuşlardı...Bugün sınav olanlar var ertelenme falan olmaz birdaha
Ama o zaman yarısının tarihi 2. dönem diye söylenmişti diye hatırlıyorum, şu anki hepsi 2 haftadakasımda da olmuşlardı...
hayır bizim 24 kasımdaydı sınavımız, arkadaşınki 12 kasım onlar oldu ben olmadım.Ama o zaman yarısının tarihi 2. dönem diye söylenmişti diye hatırlıyorum, şu anki hepsi 2 haftada
Benim 3 gün sonra başlıyor umarım dediğiniz gibi olurhayır bizim 24 kasımdaydı sınavımız, arkadaşınki 12 kasım onlar oldu ben olmadım.