Neler Yeni

Anakart şu halde çalışır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Muhammed Ali Öztürk
biraz yüzeysel gözüküyor umarım zarar vermemiştir çalışabilir veya ram slotunun biri çalışmayabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

veya her ikiside
Hocam ordaki pin biraz eğik onu düzeltebilirim ama çiziğimsi şeye ne yaparım hic bilmiyorum benimde tahminim 1 slot patlak vericek ama hadi bakalım garanti bakarsa sorun çıkmaz

ramler sorun yapabilir bence
Muhtemelen sorun çıkmazsa çok iyi olucak benim için aldığım arkadaş böyle degildi diyor ama inş sorun olmayacak

Ekler

• 20241123_194017.jpg
    20241123_194017.jpg
    300.3 KB · Hit: 14

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,281
İsim
umut şahin
Hocam ordaki pin biraz eğik onu düzeltebilirim ama çiziğimsi şeye ne yaparım hic bilmiyorum benimde tahminim 1 slot patlak vericek ama hadi bakalım garanti bakarsa sorun çıkmaz

Muhtemelen sorun çıkmazsa çok iyi olucak benim için aldığım arkadaş böyle degildi diyor ama inş sorun olmayacak
anladım kargoda olmuş olablr veya satan kişi bu halde sattı peki siz paketi açarken videoya aldınız mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Muhammed Ali Öztürk
anladım kargoda olmuş olablr veya satan kişi bu halde sattı peki siz paketi açarken videoya aldınız mı
Aldığımda dikkat etmedim hiç ne yalan söylüyeyim kargo yapmış olabilir mi dedim dedi baloncuk vardi nasıl yapıcak kutu fatura ile göndermişti garantiside var açıkcası

kanka fotoda detaylı göremedim ama iletken yollar ve lehimlere zarar gelmediyse zararı olmaz diye düşünüyorum
Lehimlerde sorun yok sanırım 2 slot çalıssın sorun olmaz kasaya bağlı kullanmayacagım zaten

Ekler

• 20241123_194017.jpg
    20241123_194017.jpg
    1.8 MB · Hit: 10

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,281
İsim
umut şahin
Aldığımda dikkat etmedim hiç ne yalan söylüyeyim kargo yapmış olabilir mi dedim dedi baloncuk vardi nasıl yapıcak kutu fatura ile göndermişti garantiside var açıkcası

Lehimlerde sorun yok sanırım 2 slot çalıssın sorun olmaz kasaya bağlı kullanmayacagım zaten
size daha önce ürünün fotoğraflarını göndermişmiydi

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Muhammed Ali Öztürk
size daha önce ürünün fotoğraflarını göndermişmiydi
Evet ama sildim attığı fotolarda hatirlamıyorum böyle birsey psu bulmam lazım ilk iş aras kargo mahvetmemistir umarım aslında çizik umrum dışı sorun olmasın yeter 1 sene garantiside duruyor olmadı oraya göndericem

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
Evet ama sildim attığı fotolarda hatirlamıyorum böyle birsey psu bulmam lazım ilk iş aras kargo mahvetmemistir umarım aslında çizik umrum dışı sorun olmasın yeter 1 sene garantiside duruyor olmadı oraya göndericem
kargoluk bişi değil bu bana kalırsa satıcı bilerek böyle yollamış gibi bi platform üzerinden aldıysanız iade hakkınızı kullanabilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Muhammed Ali Öztürk
kargoluk bişi değil bu bana kalırsa satıcı bilerek böyle yollamış gibi bi platform üzerinden aldıysanız iade hakkınızı kullanabilirsiniz.
2.el aldım öyle birsey yok maalesef yarın ben bir bilgisayarcıya gideyim baktırayım

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
2.el aldım öyle birsey yok maalesef yarın ben bir bilgisayarcıya gideyim baktırayım
sağlık olsun o zaman umarım çalışır açıkçası benim anakarttada küçük kılcak çizikler oldu ama çalışmasında problem yaratmadı Allah'a şükür.

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,281
İsim
umut şahin
kutulu pakette olabilecek bir şey değil bence satıcı size böyle göndermiş

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Muhammed Ali Öztürk
sağlık olsun o zaman umarım çalışır açıkçası benim anakarttada küçük kılcak çizikler oldu ama çalışmasında problem yaratmadı Allah'a şükür.
İnş sorun olmazda rahat nefes alırım
kutulu pakette olabilecek bir şey değil bence satıcı size böyle göndermiş
Konusurum yine dedi çalışıyordu kendinden emin konuşuyordu açıkcası slotun 1i sıkıntılıda olsa çalıssın yeter

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Muhammed Ali Öztürk
beyler sorunsuz bir sekilde calisiyor slotta ses kartida yuzeyselmiş sadece

Top Bottom