Neler Yeni

edge sekmeler yer kaplıyor

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,540
İsim
Olcay akbulut
Jendi yaptığım testler(4 5 ay oldu) firefox edge chrome ve opera gx arasında en az ram kullanan firefoxtu.
hocam peki ram sınırsız olsa hangi tarayıcı daha efektif ve performanslı bi kullanım sunuyor?
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam peki ram sınırsız olsa hangi tarayıcı daha efektif ve performanslı bi kullanım sunuyor?
şu sekme gruplama olayı olsa opera gx bana baya uygun geliyor da bi çözemedim şunu ya :kekw:

Venzyq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Utku Üçlüprizoğlu
Jendi yaptığım testler(4 5 ay oldu) firefox edge chrome ve opera gx arasında en az ram kullanan firefoxtu.
Hocam valla bence en iyisi chrome. Tertemiz sade rahat. Ram sıkıntısı yok zaten chrome bana göre daha cazip

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,540
İsim
Olcay akbulut
Hocam valla bence en iyisi chrome. Tertemiz sade rahat. Ram sıkıntısı yok zaten chrome bana göre daha cazip
chrome da güzelde kişiselleştirme kısıtlı ve aynı sekme açık olunca diğerlerini belirtme olayı yok

Venzyq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Utku Üçlüprizoğlu
chrome da güzelde kişiselleştirme kısıtlı ve aynı sekme açık olunca diğerlerini belirtme olayı yok
Ya hocam bana göre sade olmalı. Tabii size kalmış tasarım açısından GX hepsinden iyi zaten

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
:kekw:
o zamanlar için yine firefox daha hızlı giibi gelmişti bana ama tabi devasa farklarıda yoktu. Güncel olarak brave kullanıyorum şuanki durumları nasıldır bilemem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,818
Üyeler
168,202
Son üye
Dark01
Top Bottom