edge sekmeler yer kaplıyor

Jendi yaptığım testler(4 5 ay oldu) firefox edge chrome ve opera gx arasında en az ram kullanan firefoxtu.
hocam peki ram sınırsız olsa hangi tarayıcı daha efektif ve performanslı bi kullanım sunuyor?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam peki ram sınırsız olsa hangi tarayıcı daha efektif ve performanslı bi kullanım sunuyor?
şu sekme gruplama olayı olsa opera gx bana baya uygun geliyor da bi çözemedim şunu ya :kekw:

Jendi yaptığım testler(4 5 ay oldu) firefox edge chrome ve opera gx arasında en az ram kullanan firefoxtu.
Hocam valla bence en iyisi chrome. Tertemiz sade rahat. Ram sıkıntısı yok zaten chrome bana göre daha cazip

Hocam valla bence en iyisi chrome. Tertemiz sade rahat. Ram sıkıntısı yok zaten chrome bana göre daha cazip
chrome da güzelde kişiselleştirme kısıtlı ve aynı sekme açık olunca diğerlerini belirtme olayı yok

chrome da güzelde kişiselleştirme kısıtlı ve aynı sekme açık olunca diğerlerini belirtme olayı yok
Ya hocam bana göre sade olmalı. Tabii size kalmış tasarım açısından GX hepsinden iyi zaten

:kekw:
o zamanlar için yine firefox daha hızlı giibi gelmişti bana ama tabi devasa farklarıda yoktu. Güncel olarak brave kullanıyorum şuanki durumları nasıldır bilemem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,556
Üyeler
190,598
Son üye
Mert8263
Geri