Neler Yeni

Edge Tarayıcıya Geçmeli Miyim ?

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,658
İsim
-
Firefox kullanmanız önerilir. Sebebi Firefox'ın çok daha güvenli olmasıdır. Microsoft Edge'de güvenlik anlamında dengeli bir tarayıcıdır, kullanılabilir. Firefox'da özellike alt+tab hızı diğer tarayıcılara nazaran çok daha iyidir. Firefox'ı hızlandırmak için genel ayarlara girip, ''Önerilen performans ayarlarını kullan'' seçeneğinin tikini inaktif edip, ''Mümkün olduğunca donanım ivmelenmesini kullan'' seçeneğinin tikini inaktif etmeniz önerilir.

Kullandığınız çoğu tarayıcı'da donanım hızlandırma veya başka bir adıyla donanım ivmesi adında ki özellik bulunur. Bu özelliği kapatmak tarayıcınızın hızlanmasına sebebiyet verecektir.

Firefox, Chrome'dan çok daha güvenlidir. Eğer internet güvenliği konusunda iyi bir tarayıcıya sahip olmak istiyorsanız Firefox tabanlı COMODO Ice Dragon sizlere tavsiyemdir.

İyi günler.
Opera GX’den geçilir mi?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Edge geçme. Chrome daki eklenti zenginliği edge de yok. Tm hızlı tarayıcı ama eklentiler yok. Bir IDM veya Eagleget eklentisi olmazsa o tarayıcı ne yapayım ?

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Çok ilginçtir ki bana "Chrome RAM'e bir şey yapıyor Edge daha iyi" Demişlerdi ama görev yöneticisinden baktığımda edge boşta 300mb ram harcarken chrome boşta 210mb civarı ram harcıyor. Kullanımda da yine edge daha fazla.
Neyse chrome yine ana tarayıcım ama ara sıra edge kullanırım.
Çok sekme açmadıkça edge daha az ram harcıyor normalde rehberini yapmıştı birisi
Bir terslik olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Opera GX’den geçilir mi?
Opera gx de kullanışlı ben sırf vpn için kullanıyorum. Girdiğim siteye çok güvenmiyorsam falan ama yeni edge daha hızlı geldi bana

rtx 3090

80+ Silver
Yıllardır Chrome Kullanıyorum.
Tüm Şifreler, Hesaplar vb. Chrome'da kayıtlı. Daha önce Edge'i Chrome İndirmek İçin Kullanmıştım.

Şimdilerde Edge'e geçeyim diyorum. Sizce nasıl ? Kullananlar deneyimini aktarırsa sevinirim.
Evet gelmelisin çok güzel varsayımlar arama motorunuda google yaparsın miss

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Edge geçme. Chrome daki eklenti zenginliği edge de yok. Tm hızlı tarayıcı ama eklentiler yok. Bir IDM veya Eagleget eklentisi olmazsa o tarayıcı ne yapayım ?
chrome eklentileri edge'de çalışıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,133
Üyeler
161,663
Son üye
terminator333
Top Bottom