Neler Yeni

Edin Dzeko Fenerbahcede

Muddi

80+ Bronze
ali koç sevdalısı falan degilim herif 37 yaşında 52 maça çıkmış bazı topçularda yaş önemli degildir + herif tek başına naptı demişsin 13 14 sezondunda 26 golle city'i şampiyon yaptı
Hahahha city de yaşına bak şimdiki yaşına 🤣bu sezon 50 maça çıktı ama kaç golü var 14 mu ne maça çıksa nolcak koştuğu yokki adamın. Futboldan anlamayan coluk cocuk kayniyo burası o yuzden boşuna kimse çenesini yormasın. 😑

tunq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
400
İsim
Tuna
Hahahha city de yaşına bak şimdiki yaşına 🤣bu sezon 50 maça çıktı ama kaç golü var 14 mu ne maça çıksa nolcak koştuğu yokki adamın. Futboldan anlamayan coluk cocuk kayniyo burası o yuzden boşuna kimse çenesini yormasın. 😑 pivot forvet ne demek bilmeyen adam benim futbol bilgime laf ediyo. KOMİK

Muddi

80+ Bronze
Pivot forvet diyoya 🤣🤣🤣🤣10 yıldır gördük pilotlari jshhsshxhjshh siz avutulmaya devam edin🤣

kaanözd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kaan
Adam çürümüş fener de turşusunu kuracak herhalde. Valencia gibi süratli, kafa vurabilen, hırslı, fizik gücü güçlü bu özelliklerde futbolcu almayıp 40 yaşında ki adamı almak hangi akla hizmet ya. O parayı valencia ya ver kulüpte tut daha falza is yapar. Rezalet. ALİKOC ISTIFAAAAAAAA. AZİZ DÖN AZIZZZS
Utanır misin bilmem

Muddi

80+ Bronze
Utanır misin bilmem
Hala aynı fikirdeyim. Tek sezon düşünmek yerine gs gibi orta yaşları alıp düşünmeleri gerek. Ayrıca tek vuruslarda bi icardi ye bak bide dzekoya. Bize tek de bitirici lazım icardi ile aynı pozisyon yaşadıkları anlar var izlemeni öneririm. Ki ayrıca dzeko sakatlandı yada cezalı ikinci forvet kim? Ortada kaliteli biri göremiyorum. Yani bu sistemi ayakta tutacak sağlıklı bir kadro yok.

Adeletbakani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
559
İsim
kahvecirüstem
Hala aynı fikirdeyim. Tek sezon düşünmek yerine gs gibi orta yaşları alıp düşünmeleri gerek. Ayrıca tek vuruslarda bi icardi ye bak bide dzekoya. Bize tek de bitirici lazım icardi ile aynı pozisyon yaşadıkları anlar var izlemeni öneririm. Ki ayrıca dzeko sakatlandı yada cezalı ikinci forvet kim? Ortada kaliteli biri göremiyorum. Yani bu sistemi ayakta tutacak sağlıklı bir kadro yok.
Hocam icardi gibi birisi daha türkiyeye gelmez sanmıyorum(bitiricilik,futbolculuk). İcardi özel hayatı yüzünden dışlanıyordu heryerde türkiyede sevilince gsye geldi.

kaanözd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kaan
Zirla

The Semih

80+ Gold
Fener bu tür vizyoncusuzlar yüzden bu halde zaten
Binlerce insan tanıdım ve şunu net şekilde söyliyim, Galatasarayla tanıdıklarım hep dürüst cana yakın futbol sevgisi çok ileri seviyeydi, arkadaş dost olur dersin. Fenerli kimi tanıdıysam her türlü pislik düşünce zihniyet futbolu agresifleştiren, sürekli kuyu kazmaya çalışan, dedikodu vs yani bi iş ortamında ortamı tanımak için hangi takımlısın demeniz yeterli. Birisi size hangi takımı tuttuğunu soruyorsa bu bahsettiğim şeyleri anlamak için soruyordur. Bunlar benim tecrübe ettiğim şeyler tabii ki şimdi bu mesaja bile olumsuz cevaplar yazanlar olacaktır.

Ayrıca futbol eskiden insanları birleştirir küssen bile barışırırdı. Türk takımı avrupada ülkemizi temsil ediyor adamlar rakip takımı destekliyor yarın savaş çıksa karşı ülkeyi savunacaklarına o kadar eminim ki.

İstisnalar elbet olacaktır fakat yüzdelik olarak düşünün.

Son düzenleme:

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,391
İsim
Mert Metshi
hocam su konuyu surekli yukseltiyorsunuz yapmayin.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,237
İsim
Taha Efe
Binlerce insan tanıdım ve şunu net şekilde söyliyim, Galatasarayla tanıdıklarım hep dürüst cana yakın futbol sevgisi çok ileri seviyeydi, arkadaş dost olur dersin. Fenerli kimi tanıdıysam her türlü pislik düşünce zihniyet futbolu agresifleştiren, sürekli kuyu kazmaya çalışan, dedikodu vs yani bi iş ortamında ortamı tanımak için hangi takımlısın demeniz yeterli. Birisi size hangi takımı tuttuğunu soruyorsa bu bahsettiğim şeyleri anlamak için soruyordur. Bunlar benim tecrübe ettiğim şeyler tabii ki şimdi bu mesaja bile olumsuz cevaplar yazanlar olacaktır.

Ayrıca futbol eskiden insanları birleştirir küssen bile barışırırdı. Türk takımı avrupada ülkemizi temsil ediyor adamlar rakip takımı destekliyor yarın savaş çıksa karşı ülkeyi savunacaklarına o kadar eminim ki.
Annem ve Babam iyi insanlardır.

The Semih

80+ Gold
Annem ve Babam iyi insanlardır.
İstisnalar olur tabii ki yüzdelik olarak bahsettim, tıpkı Z kuşağı gibi aralarında düzgün çocukların olması onların toksit nesil gerçeğini değiştirmiyor böyle düşün.

Top Bottom