Grande Terim
80+ Silver
Tam bir wonderkid
Fener bu tür vizyoncusuzlar yüzden bu halde zatenhacı afganmısın
O yuzden mi takımı o sirtladiValencia'da bunlardan hiçbiri olmaması dışında sorun yok adam önündeki topa vuramıyordu daha
Vizyonsuz olan belliFutbol bilgin var mı acaba ?
CL finali oynasa ne olcak tek başına ne yapmış. Fenere ne yıldızlar geldi dzeko ne ki. Burda önemli olan vizyon ve yaş. Sizin gibi alikoc sevdalısı vizyonsuzluklar yüzünden fener kac yıldır kupa alamıyor zaten. Bu bakış açısıyla da daha çok alamaz. Gs yaş itibari ile yıldız olarak çok iyi transferler yaptı. Fenerde turşu kurmaya devam etsin.Adam 1 hafta önce Cl finali oynadı la ne kafa vurmasindan bahsediyon sen bu adamın arkasına sağlam adam almazsan tabi öne çıkmaz İrfan canla besleyemezsin bu adamı orta saha çekmen lazım Ardayi tutman lazım 1 tane adam akıllı defans çekmen lazım kaleye livakovic alman lazım
İstatistiğe bakarsan Samatta'da Belçika'da gol kralı oluyordu sen maçları falan izlemedim herhalde Valencia kötü oynuyordu takımı falan sırtlamadı. Ayrıca bize Ali Koç sevdalısı diyene bak senin övdugun Valencia asıl Ali Koç transferidir takıma yıllar sonra kaliteli forvet geldi onuda kötülüyorsunuz. Ayrıca Valencia genç mi 33 yaşında. Birde Galatasaray yaş itibariyle iyi transferler yaptı yazmışsın Juan mata,Gomis,Mertens bunlar mı genç? Genç olarak yunus demiri aldılar onuda oynatmadılar şampiyonluğa katkısı olmadı.Fener bu tür vizyoncusuzlar yüzden bu halde zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
O yuzden mi takımı o sirtladi
Vizyonsuz olan belli
CL finali oynasa ne olcak tek başına ne yapmış. Fenere ne yıldızlar geldi dzeko ne ki. Burda önemli olan vizyon ve yaş. Sizin gibi alikoc sevdalısı vizyonsuzluklar yüzünden fener kac yıldır kupa alamıyor zaten. Bu bakış açısıyla da daha çok alamaz. Gs yaş itibari ile yıldız olarak çok iyi transferler yaptı. Fenerde turşu kurmaya devam etsin.
Kerim frei gibi genç forvetler istiyorsun sanırım. Anladım ben seniFener bu tür vizyoncusuzlar yüzden bu halde zaten
Vizyonsuz olan belli
CL finali oynasa ne olcak tek başına ne yapmış. Fenere ne yıldızlar geldi dzeko ne ki. Burda önemli olan vizyon ve yaş. Sizin gibi alikoc sevdalısı vizyonsuzluklar yüzünden fener kac yıldır kupa alamıyor zaten. Bu bakış açısıyla da daha çok alamaz. Gs yaş itibari ile yıldız olarak çok iyi transferler yaptı. Fenerde turşu kurmaya devam etsin.
35 yaşında RVP getirmiştik. Yatmaya gelmesine rağmen güzel performans göstermişti adam. Dzeko'dan neden olmasın?İstatistiğe bakarsan Samatta'da Belçika'da gol kralı oluyordu sen maçları falan izlemedim herhalde Valencia kötü oynuyordu takımı falan sırtlamadı. Ayrıca bize Ali Koç sevdalısı diyene bak senin övdugun Valencia asıl Ali Koç transferidir takıma yıllar sonra kaliteli forvet geldi onuda kötülüyorsunuz. Ayrıca Valencia genç mi 33 yaşında. Birde Galatasaray yaş itibariyle iyi transferler yaptı yazmışsın Juan mata,Gomis,Mertens bunlar mı genç? Genç olarak yunus demiri aldılar onuda oynatmadılar şampiyonluğa katkısı olmadı.
Arkadaş rahatsız valencia neresi iyi adamı kanser ediyorİstatistiğe bakarsan Samatta'da Belçika'da gol kralı oluyordu sen maçları falan izlemedim herhalde Valencia kötü oynuyordu takımı falan sırtlamadı. Ayrıca bize Ali Koç sevdalısı diyene bak senin övdugun Valencia asıl Ali Koç transferidir takıma yıllar sonra kaliteli forvet geldi onuda kötülüyorsunuz. Ayrıca Valencia genç mi 33 yaşında. Birde Galatasaray yaş itibariyle iyi transferler yaptı yazmışsın Juan mata,Gomis,Mertens bunlar mı genç? Genç olarak yunus demiri aldılar onuda oynatmadılar şampiyonluğa katkısı olmadı.
Senin genç yaştan vizyonunun ne olduğunu herkes görüyor fazla batma benceKerim frei gibi genç forvetler istiyorsun sanırım. Anladım ben seni
35 yaşında RVP getirmiştik. Yatmaya gelmesine rağmen güzel performans göstermişti adam. Dzeko'dan neden olmasın?
Verecek cevap kalmadı mı?Senin genç yaştan vizyonunun ne olduğunu herkes görüyor fazla batma bence
kopyacı?adam daha yeni geldi beni sev şarkısını söyletmişler bu kadar kopyacı olma fb
Kardes sen niye gidip cımbızlama yapysn adamlar sadece gomis mertens mi aldı. Siz de anlama sorunu mu var. Adam icardi oliviera Nelson Abdülkerim sol beki +sag beki + zaniolo torreria vs vs yani gidip onca yasi ideal varken bana bunları örnek vererek doğru mu olduğunu dusunuyosun bu yapılan transferin. Koskoca fener gidip adam akilli trasnfer yapacak parasi mi yok. Heleki onca yil şampiyon bile olamamasına rağmen. Valencia ali koç aldı diye ali koç vizyonu mu oluyor bu. Valencia bu takımda forvet olarak suanki en iyi forvet ben bunu dyorum ayrıca dzeko dan iyi olduğunu da göreceksiniz. Çünkü bizim lig de dzeko bi halt yapamaz. Cok zor heleki fenerin bu haliyle gülünç.İstatistiğe bakarsan Samatta'da Belçika'da gol kralı oluyordu sen maçları falan izlemedim herhalde Valencia kötü oynuyordu takımı falan sırtlamadı. Ayrıca bize Ali Koç sevdalısı diyene bak senin övdugun Valencia asıl Ali Koç transferidir takıma yıllar sonra kaliteli forvet geldi onuda kötülüyorsunuz. Ayrıca Valencia genç mi 33 yaşında. Birde Galatasaray yaş itibariyle iyi transferler yaptı yazmışsın Juan mata,Gomis,Mertens bunlar mı genç? Genç olarak yunus demiri aldılar onuda oynatmadılar şampiyonluğa katkısı olmadı.
Kalmadı çünkü muhattap ta vizyon olmayınca kendimi yormama da gerek yokVerecek cevap kalmadı mı?
ali koç sevdalısı falan degilim herif 37 yaşında 52 maça çıkmış bazı topçularda yaş önemli degildir + herif tek başına naptı demişsin 13 14 sezondunda 26 golle city'i şampiyon yaptıFener bu tür vizyoncusuzlar yüzden bu halde zaten
Vizyonsuz olan belli