Youtube Editim nasıl olmuş? #2

bilgisayardan yapabilme imkanın varsa kesinlikle pcye geçmeni tavsiye ederim after effects öğrenmelisin. ben de henüz acemiyim sayılır ama çok daha özgün ve hoş şeyler çıkartabilirsin ortaya. aeden ilk editim bakarsan daha iyi anlicaksin beni

(Bu Toxic oyunun editini yapman dışında) yeni başlamanı ve mobile'i göz önüne alırsak İyi ama vuruş anlarına ufak efektler eklenebilir tam adamın üstüne oyunlardaki + şeklindeki hit işareti tarzı ama daha cafcaflısı anladın sen (sadece çok hani nasıl anlatıyım özel kill'lere koy bunu hepsine koyma suyu çıkar) ve olabilciğince vuruşun olduğu yakın anları koy çok öncesini koyma izlerken baydı beni mesela o kısımlar adamı peşinden kovaladığın uzun sahneler vardı veya onu öldürmeye giderken gibi örnek olarak şimdilik eksikler gözümde böyle ve daha iyi kill sahneleri olabilir
Anladım hocam bunların hepsine dikkat edeceğim. Elimde daha fazla klip var bir dahaki editte bu süreye daha fazla vuruş koyarım.
Teşekkürler güzel yorumun için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bilgisayardan yapabilme imkanın varsa kesinlikle pcye geçmeni tavsiye ederim after effects öğrenmelisin. ben de henüz acemiyim sayılır ama çok daha özgün ve hoş şeyler çıkartabilirsin ortaya. aeden ilk editim bakarsan daha iyi anlicaksin beni
Pc den yapmaya da çalışacağım editiniz gerçekten çok güzel olmuşş

Anladım hocam bunların hepsine dikkat edeceğim. Elimde daha fazla klip var bir dahaki editte bu süreye daha fazla vuruş koyarım.
Teşekkürler güzel yorumun için

Pc den yapmaya da çalışacağım editiniz gerçekten çok güzel olmuşş
teşekkür ederim. kesinlikle uğraş bunun daha yeni başlayan birinin yaptığını göz önüne al emek verirsen daha da gelişirsin :D

Neresinin kötü olduğunu söyle diyoruz?

teşekkür ederim.

Tamam bir dahakine sen çoooook daha güzel vuruşlar ile daha iyi edit yapabilirsin.

Neden desin ki? :D Klasik Türk insanı...

Elimin titreyip bıçakları boşa atmam... :D
Teşekkür ederim

Teşekkür ederim

Oynamam usdua :)
Teşekkür ederim
Ne bu ben edit yapıcam demedim.Editin kötü dedim.Kimlerler uğraşıyoruz ya.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,188,396
Üyeler
188,587
Son üye
maksutyilan16
Geri