UEFI olarak yazdırdıysanız sorun olmaz merak etmeyin.Arkadaşlar bilgisayarı yeni aldım kurulum yapacağım efi shellde iken enter enter bastım birkaç kez shell yazısı çıktı sorun olur mu usbyi taktığımda
USB takılıysa şu komutlar ile açabilirsiniz Windows kurulumunu:valla ben anlamıyorum çok fotoğrafını atayım
Olmaz tabii ki.teşekkürler hocam buradaki sheller sorun olmaz yani öyle midir
Hocam bir çılgınlık yapıp boot menüden Windows boot manager'i secemez mi?USB takılıysa şu komutlar ile açabilirsiniz Windows kurulumunu:
fs0: ( : yi shift ş tuşlarına birlikte basarak yapacaksınız)
cd efi
cd boot
bootx64
Eğer o olmazsa:
fs0:
cd efi
cd microsoft
cd boot
bootmgfw o olmazsa bootx64 deneyin
Sizde şuan Windows kurulu mu?boot menüye geçişi de bulamadım bu sayfada mahsur kaldım
değil daha 4 saat oldu bilgisayarı alalı şu an windows isoyu indirdim direkt onu usbye mi atmalıyım yoksa başka bir işlemden geçirmeli miyim kurulum usbsi yapabilmek içinSizde şuan Windows kurulu mu?
GPT olarak yazdırdınız değil mi? Öyleyse sadece USB'yi takıp PC'yi açmanız yeterli.değil daha 4 saat oldu bilgisayarı alalı şu an windows isoyu indirdim direkt onu usbye mi atmalıyım yoksa başka bir işlemden geçirmeli miyim kurulum usbsi yapabilmek için
Mesaj otomatik birleştirildi:
rufus indirdim şu an kuruyorum usbye
valla bilmiyorum technopat ne dediyse onu yapıyorum şu anGPT olarak yazdırdınız değil mi? Öyleyse sadece USB'yi takıp PC'yi açmanız yeterli.