Efsane Kopya çekme taktiği

şuan liseyi bitirdim 2.5 yıldır bu taktiği kullanıyorum fizik hariç bütün notlarım 80 90 bize gereken bir adet akıllı bileklik ben xiaomi mi ban 6 kullanıyorum telefonunza textoband ı indirin mi fit uygulamasını indirip telefonunuza bağlayın sonra bildirimler kısmından textobandı aktifleştirin uygulamaya girip kopyanızı yazın ve baaam akıllı bilekliğin bildirimler kısmına düşüyor he yakalanmamak için 5dk da bir bakın saate bakacam ayağına 2.5 yıldır yakalanmadım paylaşmak istedim
bugün almanca sınavında cevaptı ve biz de millete kopya vermek için hocam anneler günü ne zaman diye sorduk o.O2

Lisede hiç kopya çekmedim ama unide ilk yıl vizelerden sonra kopyasiz yapamayacağımı anladım 🤣🤣 ondan sonra hiç bir sınava çalışmadım full kopya ile geçtim. Taktiğim küçük bir kağıtla bilgileri yazmak. Daha sonrasında oturduğum yerde apuc arama kağıdı koyarım. Gozetmeni takip edip hızlıca kagittakileri sınav kagidina geçiririm

İşin sonun da sen hiçbir halt öğrenmeden cahil bir şekilde mezun olacaksın, ve o zaman da okulu kötülemeye başlayacaksın bizim hocalar kötüydü okuyamadık falan diye sağ da solda kendini avutursun.

anladım ab

Aga ne gerek var buna, tabi isteyen yapabilir orası ayrı konu. Ben lisedeyken sıraya yazardım önemli ve çıkabilecek notları kısaltmalı veya anlayacağım şekilde çok küçük küçük yazardım,sınav kağıdını da üzerine koyardım kaydırıp kaydırıp bakardım sınav bitince de giderken elimle silerdim sıra kaygan olunca çabuk silinirdi, küçük kağıda yazardım bazen onu da sınav kağıdının altına koyar arada kağıdı kaydırıp bakardım yada elimle önünü kapatırdım bakardım hoca falan gelirse üstünü elimle kapatırdım kağıdın, ondan sonra işim bitince öndeki yada arkadaki arkadaşa verirdim kağıdı, kalın fosforlu kalemin bi tarafına yazıp o tarafı da kalemlikte gözükecek şekilde koyardım oradan bakardım, şıklı sorularda öndeki arkadaki arkadaşlara silgi verirdim onlar da cevapları yazıp geri verirdi. sağdaki soldakilerden kopya alırdım çaktırmadan bakardım, bende onlara kopya verirdim, yandaki arkadaşa sessizce sorardım, son sene zaten korona muhabbeti vs olunca tek sınava girdik onların çoğunda telefondan açıp baktım, bilmiyorum valla ben lisedeyken çok basit kopya çekiyordum, önemli olan hocaya çaktırmamak rahat davranmak, gidip de stresli saçma davranışlar yaparsanız zaten yakalanırsınız.Ha kopya çekmek kötü bir şey ama derslerden de bir şekilde geçmemiz gerekirdi, yoksa dersten kalıp bir de sorumlulukları ile uğraşmak ayrı dert, tabikide sınavlara iyice çalışmak lazım bilgi birikimi yapmak lazım ama sınavlarda da her zaman beklediğin notu alamayabiliyorsun, günü kurtarmak için yapılır ama sonrasında geleceğini düşünen birisi ise , sınavdan kopya ile vs geçmesine rağmen sonra çalışıp daha iyi yerlere gelebilir bunu da unutmayın, her şey sizde biter çalışıp iyi yerlere gelmek.Ben lisede falan çok çalışkan biri değildim ortalama bir öğrenciydim zaten.

şuan liseyi bitirdim 2.5 yıldır bu taktiği kullanıyorum fizik hariç bütün notlarım 80 90 bize gereken bir adet akıllı bileklik ben xiaomi mi ban 6 kullanıyorum telefonunza textoband ı indirin mi fit uygulamasını indirip telefonunuza bağlayın sonra bildirimler kısmından textobandı aktifleştirin uygulamaya girip kopyanızı yazın ve baaam akıllı bilekliğin bildirimler kısmına düşüyor he yakalanmamak için 5dk da bir bakın saate bakacam ayağına 2.5 yıldır yakalanmadım paylaşmak istedim
on numara taktik uzun zaman kullandim ise yariyor

• Beğen
Reaksiyonlar: AneX
şurda yok bu kafayla anca lise bitirirsin vesaire diyenler hiç kopya çekmemiş gibi burda gardiyan kurt kardeşimi linçliyorlar ya çok komikler :D

Textoband Uygulaması Demissinde Hangisi Birsürü var playstore da.

Çok mantıklı bizim okulda yapılabilir zaten hocalar çok dikkatli gibiler ama alakalrı yok. SInavda defter ve telefondan bakan adamı gördüm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,616
Üyeler
187,215
Son üye
GPU 56094
Geri