Neler Yeni

Öneri 🟠EFSANE NET DENEYİMİM🟠

Sitelerinde bu numara dahil 3 4 numara var. Hepsini de açan yok
Yoğunluk var hocam sadece sen değil donanım haber'dede bekleyen var sırayla geçiş işlemlerini yapıyorlar tercih sizin farklı firmaya geçmek isterseniz geçin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sitelerinde bu numara dahil 3 4 numara var. Hepsini de açan yok

Burda belirtmiş gördüğünüz gibi firma sahibi Yoğunluk var

fiiliyol

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Fiili
Yoğunluk var hocam sadece sen değil donanım haber'dede bekleyen var sırayla geçiş işlemlerini yapıyorlar tercih sizin farklı firmaya geçmek isterseniz geçin

Burda belirtmiş gördüğünüz gibi firma sahibi Yoğunluk var
1 saat önce döndüler sağolsunlar hallettiler
Firmada eleman eksikliği var gibi. Bu kadar kalabalıkla baş etmek bu ölçekte firma için güç olabilir. İnternet kesilince nevrim döndü sinirden. Neyse ki hallettiler. Comnet e hakkım haram olsun. Bu kadar kötü bir süreç yönetilemez.

1 saat önce döndüler sağolsunlar hallettiler
Firmada eleman eksikliği var gibi. Bu kadar kalabalıkla baş etmek bu ölçekte firma için güç olabilir. İnternet kesilince nevrim döndü sinirden. Neyse ki hallettiler. Comnet e hakkım haram olsun. Bu kadar kötü bir süreç yönetilemez.
Sinirden bu firmayada biraZ cikistiniz ;) Yoğunluk var eleman eksikliği'de var düzelir bunlar hocam ben memnunum.

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
Comnetten VDSL 35mb kullanıyordum efsanette altyapı çıkmıyor adresimde bana hizmet verirler mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Adem
Bende başvuru yaptım ama pişman oldum. Müşteri hizmetleri ne telefonu açıyor. Ne geri dönüş yapıyor. Bu firmaya taşımayın hattınızı adamlar çok ilgisiz
Kral bende aynı şekilde kaç sefer aradım aradım açmadılar, bende direkt Turknet'e başvuru yaptım. Sinirlerim bozuldu

sirefeee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
efe baki
Kral bende aynı şekilde kaç sefer aradım aradım açmadılar, bende direkt Turknet'e başvuru yaptım. Sinirlerim bozuldu
Ben de sizle aynı sebepten vodafoneden çıkıp direk Turkcell’e geçtim müşteri hizmetlerine ulaşamıyorumdum

fruko.gzz

80+ Silver
Arkadaşlar TT kullanıcısıyım malum paket fiyatları 600 TL civarı oldu ayrıca altyapım 88 desteklenmesine rağmen 75lik paketim var verebildikleri Maksimum hız 50mb onuda baya önce 1 kere görmüştüm zaten ortalama 30 civarı veriyorlar demem o ki, şuan giganet, netspeed, Superonline ( Hız iyi olduğu için düşünüyorum), kablonet, TürkNet gibi seçenekler var fakat şuan ki ekonomide taahhütsüz internet almak mantıklı gelmiyor bana Hız konusunda problem yaşatmayacak ayrıca ucuz olan bir operatör öneriniz var mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Adem
Ben de sizle aynı sebepten vodafoneden çıkıp direk Turkcell’e geçtim müşteri hizmetlerine ulaşamıyorumdum
2 gündür başvuru yapmışım, kaç seferdir arıyorum, WhatsApp'dan yazmışım ama geri dönüş bir türlü olmuyor, açmıyorlar. Dedim artık yeter. 2 ay ücretsiz Türknet kullanırım, 3.ayı da öderim sonrasına da bakarım artık..

2 gündür başvuru yapmışım, kaç seferdir arıyorum, WhatsApp'dan yazmışım ama geri dönüş bir türlü olmuyor, açmıyorlar. Dedim artık yeter. 2 ay ücretsiz Türknet kullanırım, 3.ayı da öderim sonrasına da bakarım artık..
Yogunlar hocam yavaş yavaş geliyor sıra tercih sizin tabii ki

Comnetten VDSL 35mb kullanıyordum efsanette altyapı çıkmıyor adresimde bana hizmet verirler mi
Taşıma ile yapıncami bu uyarıyı veriyor?

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
Yogunlar hocam yavaş yavaş geliyor sıra tercih sizin tabii ki

Taşıma ile yapıncami bu uyarıyı veriyor?
Alt yapı sorgula kısmından adresi girip sorgulaya tıklıyorum adresinizde altyapı yoktur uyarısı veriyor ama comnet VDSL 35mb veriyordu düne kadar bana

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
Alt yapı sorgulamadan değilde başvuru ekranında bu uyarı yoksa alirsin o hızı + comnet hesabıni kapatmadin değilmi hocam?
Comnet hesabım duruyor ama 2 ay beleş olduğu için türknete geçiş başvurusu yaptım 1 ayda kendim öderim 3 ay sonrasına başka ISS bakıcam artık. Eğer efsanenet fiyat olarak uygun kalırsa geçerim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,434
Üyeler
162,687
Son üye
Marzetto
Top Bottom