Neler Yeni

Efsane ürünlerde 1 alana 1 bedava

okartal08

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Onur Kartal
1732786531213.png

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,841
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Bakalım nelerin fiyatı iki katına çıkmış diyecektim de uygun şeyler var gibi.

okartal08

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Onur Kartal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence bazı arkadaşlar bilip bilmeden konusuyor yada piyasadan haberleri yok istiyorlarki 100TL ürün 10 tl düşsün ona bile cok pahalı ya gereksiz derler.Öncelikle piyasadaki fiyatları araştırmalarını sonra konusmalarını tavsiye ederim

Pand

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Oğuz TIKNAZ
Sektörün içinde de çok çalıştım. tr de indirim olayı genel olarak göz boyamak içindir. % 60 yazıyorsa onun ederi 15 e zor yanaşır. Şundan eminim maliyetinin en az 2 katını yazmadan satış yapan yer ben görmedim. Bu oran meyve sebze gıda da 5x 10x katlara çıkıyor.
Sadede gelirsek alımlarda acele etmeyin daima hazır olun.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,117
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Bence bazı arkadaşlar bilip bilmeden konusuyor yada piyasadan haberleri yok istiyorlarki 100TL ürün 10 tl düşsün ona bile cok pahalı ya gereksiz derler.Öncelikle piyasadaki fiyatları araştırmalarını sonra konusmalarını tavsiye ederim
Aynen indirim var knk normalde 130 lira olan gazozu 330 yapıp 1 al 1 bedava yapmışlar senin piyasadan haberin yok asıl.

Hepsiburada gibi göstermelik indirim yapan sitelerden alışveriş yaparken dikkatli olun iki kere düşünün kazıklanmayın

Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Uğur ceylan
Neyse ki akakçe,epey gibi siteler var da fiyat grafiğini bakabiliyoruz .

okartal08

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Onur Kartal
Aynen indirim var knk normalde 130 lira olan gazozu 330 yapıp 1 al 1 bedava yapmışlar senin piyasadan haberin yok asıl.

Hepsiburada gibi göstermelik indirim yapan sitelerden alışveriş yaparken dikkatli olun iki kere düşünün kazıklanmayın
Her ürün demedim ben dikkat edersen zaten burada linki paylaşma amacım fiyatını biliyorsan bakarsın uyguna gördüklerını alırsın.Yanı 10.000lerce ürünün hepsının fıyatını biliyor musunda hepsı pahalı diyorsun.Ben denk geldim piyasanın altına fiyatta olan cok şeye ama biliyorsanda pahalı ürünlerı baz alıp geçmek sacma yanı.Şişirilenlerde var indirimli olanlarda iyice araştırmak lazım bundan bahsediyorum özetle.

Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Onur Yücel
Top Bottom