Neler Yeni

EGEA CROSS 0 araçta çıkan sorunlar

omerfd22

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
ömer faruk durmaz
Merhaba arkadaşlar 2023 Şubat ayında egea cross 1.4 fire urban modelini satın aldım ilk 7 8 bin km de sorun yokken o civarlarda klimadan ses gelmeye başladı ilk 10 K bakımda belirttim başta sorun yok dediler video çekince parçasını değiştirdiler sorun düzeldi şuan araç 20 bin km oldu direksiyonunda takılma ve vurma sesi geliyor bunu belirttim fabrikaya belirttik muhtemelen city arızasından değişim olacak dendi dün aracı teslim aldım bu sefer yine klimadan aynı Ağustos böceği gibi ses geliyor bunu tekrar ilettim cevap bekliyorum sorum şu sizce daha 20 K km olan bi araçta bu kadar tekrarlı sorun normal mi ?

iexplore

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
emre
Merhaba arkadaşlar 2023 Şubat ayında egea cross 1.4 fire urban modelini satın aldım ilk 7 8 bin km de sorun yokken o civarlarda klimadan ses gelmeye başladı ilk 10 K bakımda belirttim başta sorun yok dediler video çekince parçasını değiştirdiler sorun düzeldi şuan araç 20 bin km oldu direksiyonunda takılma ve vurma sesi geliyor bunu belirttim fabrikaya belirttik muhtemelen city arızasından değişim olacak dendi dün aracı teslim aldım bu sefer yine klimadan aynı Ağustos böceği gibi ses geliyor bunu tekrar ilettim cevap bekliyorum sorum şu sizce daha 20 K km olan bi araçta bu kadar tekrarlı sorun normal mi ?
filtre yamulup fana çarpıyor olabilir.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,919
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
"Daha önce yürülükte olan Garanti Belgesi Yönetmeliğinin aynı arızanın ikiden fazla, farklı arızaların dörtten fazla gerçekleşmesi gerektiğine dair hüküm yürürlükten kaldırılmıştır. Artık aracın ilk arızasında dahi aracın -0- km yenisi ile değişimi istenebilir."

omerfd22

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
ömer faruk durmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
filtre yamulup fana çarpıyor olabilir.
Daha önce ilk 10 K bakımda sorun giderildi sanırım filtre ile değil klimada genel bir sorun var
Mesaj otomatik birleştirildi:

"Daha önce yürülükte olan Garanti Belgesi Yönetmeliğinin aynı arızanın ikiden fazla, farklı arızaların dörtten fazla gerçekleşmesi gerektiğine dair hüküm yürürlükten kaldırılmıştır. Artık aracın ilk arızasında dahi aracın -0- km yenisi ile değişimi istenebilir."
Yani gerçekten midemi bulandırdı hadi klima tamam ama direksiyondan gelen ses inanamazsınız

eneskaya6

80+ Silver
Araba olayı öyle bisey ki kafaya takmaya başlarsınız kafayı yersiniz. İnsan üretimi hepsi fabrikadan cıkıyor ve illa ki zaman zaman bu tarz şeyler cıkarabiliyorlar. Büyük bisey olmadigi sürece ve kullanıma engel değilse kendi huzurunuz ve sağlığınız icin umursamayın

Top Bottom