- En İyi Cevap
- 17
- Reaksiyon skoru
- 73,212
Yetkili servis kağıdı olacak sonuçta bir şey olmaz.
e turbo yok sıkıştırma az c sınıfı aile aracı birşeyde beklememek lazım160 ı geçmiyor 6. viteste 5 e cekmen lazım oda maks 175 falan gördüm dümdüz yolda resmen rezillik
Bizim 1.3 ile motoru çok bağırtmadan 2500-3000 devir civarı 180-190 arası bi hız gördük stok motor biraz motoru ellesem param olsa daha üstünüde görürdükte (turbolu olmasa araç kalkmazdı bizim160 ı geçmiyor 6. viteste 5 e cekmen lazım oda maks 175 falan gördüm dümdüz yolda resmen rezillik
dizel araçlarda kalkıs zaten iyi olurBizim 1.3 ile motoru çok bağırtmadan 2500-3000 devir civarı 180-190 arası bi hız gördük stok motor biraz motoru ellesem param olsa daha üstünüde görürdükte (turbolu olmasa araç kalkmazdı bizimseri kalkıyor dizel olmasına rağmen)
Diğerlerine kıyasla daha iyi hocam 1.3 klasmanındakilerine göre eksik yazmışımdizel araçlarda kalkıs zaten iyi olur
fiat düşük classmanda gayet güzel işler cıkarıyor o sınıfta ondan iyi alabileceğin araç yokDiğerlerine kıyasla daha iyi hocam 1.3 klasmanındakilerine göre eksik yazmışım![]()
Onun şoförlede biraz alakası var hocam5 kişi ile ayaş rampasında şahinle bir fark koydum arkadan gelemedi ne kadar kötü oldugunu biliyorum![]()
hayır o araba gerçekten öyleOnun şoförlede biraz alakası var hocam
Yok direk o motor çekmiyor şöförle alakalı değil biz dizel 1.3 ile geçiyoruz 1.4 motorlusunuOnun şoförlede biraz alakası var hocam