Neler Yeni

Egea vs Fluence hangisi alınır

pLowstone

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Kadir
Bütçe
700000
1.6Multijet urban veya lounge manuel şanzıman 2016-2020 vs 1.5dCi 2015 icon paket manuel şanzıman Fluence.

Bu iki araç arasında kaldım. Fiyat bandım 600-700 arası üstü çıkmaz. Egea kanım daha çok ısınsa da çok laf eden olduğu için almaktan çekiniyorum Fluence hakkında kötü yorum hiç duymadım. Fluence de niye ısınamadım derseniz iç donanımında plastikler vs çok ses yapıyor bunlar beni iten şeyler ve donanımsal olarak Egea daha yeni ve çok özellik sunuyor.

Başka araç önerecek varsa önerebilir ama standartlarım zaten bu araçlara göre ona göre önerebilirsiniz sorunsuz olup hantal olmaması çok önemli

ensareiz

80+ Silver
1.6Multijet urban veya lounge manuel şanzıman 2016-2020 vs 1.5dCi 2015 icon paket manuel şanzıman Fluence.

Bu iki araç arasında kaldım. Fiyat bandım 600-700 arası üstü çıkmaz. Egea kanım daha çok ısınsa da çok laf eden olduğu için almaktan çekiniyorum Fluence hakkında kötü yorum hiç duymadım. Fluence de niye ısınamadım derseniz iç donanımında plastikler vs çok ses yapıyor bunlar beni iten şeyler ve donanımsal olarak Egea daha yeni ve çok özellik sunuyor.

Başka araç önerecek varsa önerebilir ama standartlarım zaten bu araçlara göre ona göre önerebilirsiniz sorunsuz olup hantal olmaması çok önemli
egea

pLowstone

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Kadir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Megane yada clio piyasına baktınmı ?
Clio bakmadım açıkcası pek araştıramadım clio 5 çok beğendim ona da param yetmiyor Megane 4 e de param yetmiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Etrafınızdan hiç kötü yorum duydunuz mu bana öneri verirken biraz açıklama yaparak veya gördüklerinizi söyleyerek cevaplarsanız sevinirim.

pLowstone

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Kadir
Abi istersen sana iyi araba bakiyim
Bakabilirsin tabi kardeşim ama benim alacağım en iyi 2 araba bence bu ikisi diğerleri hakkında pek yorum yapamayacağım mesela opel astra J kasa alacaktım vazgeçtim çok sorunlu çıktı araba.

kero.1333

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Kerem

pLowstone

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Kadir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bize genellikle megane 3 fluence symbol geliyor sanayiye
Hocam dediğim gibi araba hantal olmaması lazım 75BG çok düşük geldi bana araba hatchback beli torq vs. derken hızlı olabilir araba hakkında bilgim yok açıkcası yalan söylemeyeceğim. ama beygiri çok düşük geldi

Ukta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Alperen Çelebi
hocam ben 2015 ve 2022 1.6 lounge egea kullandım. objektif olursak araba az yakıyor. çok iyi gidiyor torkunu çok iyi hissediyorsun ve yol tutuşu çok çok güzel. ama konforu yeni model arabaya yakışmaz bence. konforlu fakat süspansiyonlar sert olduğu için hafif hissettiyor. şahsen ben olsam egea alırım piyasası var arabanın.

pLowstone

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Kadir
hocam ben 2015 ve 2022 1.6 lounge egea kullandım. objektif olursak araba az yakıyor. çok iyi gidiyor torkunu çok iyi hissediyorsun ve yol tutuşu çok çok güzel. ama konforu yeni model arabaya yakışmaz bence. konforlu fakat süspansiyonlar sert olduğu için hafif hissettiyor. şahsen ben olsam egea alırım piyasası var arabanın.
Hocam bakım olarak nasıl baktınız araca özellikle en çok sormam gereken yağ yakma muhabbeti veya Frenlerde hızlı aşınma bozuk yollarda aks kırma veya filtre doldurma muhabbetlerini yaşadınız mı kısacası sanayi ile aranız nasıldı

kero.1333

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Kerem
Hocam bakım olarak nasıl baktınız araca özellikle en çok sormam gereken yağ yakma muhabbeti veya Frenlerde hızlı aşınma bozuk yollarda aks kırma veya filtre doldurma muhabbetlerini yaşadınız mı kısacası sanayi ile aranız nasıldı
Abi bunları sana kim söyledide bir egeada nasıl aks kırılma filtre doldurma egaenın 1.6 üstü motoru alınır 1.5 aşağısı problem ve rahat yokuş çıkamaz

pLowstone

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Kadir
Top Bottom