Neler Yeni

"EGEMENLİK KAYITSIZ ŞARTSIZ MİLLETİNDİR!"

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,866
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
ÇOK ŞEY YAZMAK İSTİYORUMDA ŞU GENÇ YAŞIMDA İÇERİ ATILMAK İSTEMİYORUM AMA GÜN GELECEK BUNLAR DİZ ÇÖKÜP HESAP VERECEK

BIGGZ

80+ Bronze
Büyük ihtimalle dışarı hayatının sillesini yemedin bazı şeylerin farkına varmadın
Evden çık garsonluk dışı iş bulabilecekmisin bakalım bu saatten sonra her şeyi olacağına bırakıyorum çünkü lafla peynir gemisi YÜRÜMEZ
direnmek laf değil icraattir zaten.

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,859
İsim
Kerem
İlgilendiği Kategoriler
Felsefe, Tarih, Müzik, Psikoloji
protesto yasağı var istabulda ayrıca çıkacağın saçma bir yürüyüş kurtmayacak kimseyi bu adamlar kendini zaten fazla fazla sağlama almışlar değiştirmen çok çok zor
Ak partilisin yani
Mesaj otomatik birleştirildi:

Büyük ihtimalle dışarı hayatının sillesini yemedin bazı şeylerin farkına varmadın
Evden çık garsonluk dışı iş bulabilecekmisin bakalım bu saatten sonra her şeyi olacağına bırakıyorum çünkü lafla peynir gemisi YÜRÜMEZ
Onursuz şekilde para kazanıp yaşayacağıma onurumla garson olurum daha iyi bu korkaklıkla yaşayacağıma ölürüm daha iyi

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,162
İsim
Mehmet Aslan
Herhangi bir protesto da ODTÜ öğrencileri`nin büründüğü kişilik :kekw:

Farex

80+ Silver
Forum kreşe dönmüş resmen. Çoluk çocuk bilmediği konular üzerine anasından babasından duydukları ile millete salça olmuş gerçi çok güzel bir söz ve itin yavrusu da ittir neticede yani güzel bir söz bunları komple idam edilmeden yok olmadan ülke mülke düzelmez.

Hanaz

80+ Gold
Hacı ne anlatıyorsun klavye bebeliği yapma burada okuyup işsiz olan hayatının geçimini sağlamak için anası ağlayan milyonlarca insandan haberin var mı ya senin ? at artık şu at gözlüklerini hayatın silsilesini yememişmişim tam tersi gayet durumun farkındayım madem sende bunları biliyorsun o yüzden zaten bu iş sonuca bağlanmalı ülkedeki durumların farkında mısın sen ??
Eğitim sorun
ekonomi sorun
hukuk ve adalet sorun
güvenlik sorun
huzur ve refah kalmadı bunlar evde oturarak mu çözeceksin anlamadım ne demek istiyorsun ? dur ben söyleyeyim sana ben hükümet yanlısı bir tuzu kuruyum demek istiyorsun
Söyledigin sorunlar akparti gidince çözülecekmi cevabın evet mi?
chp başa gelince 1 gün sonramı düzelecek uğraşmaya değmessiniz

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,859
İsim
Kerem
İlgilendiği Kategoriler
Ak partiyle devam bra ekmeği 60 TL'ye yersin 2 seneye kalmadan

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1

22 yıllık enkazın 1 günde düzelmesini bekleyen kim? Bozuk toplum yapısının yansıması olan yoz bir siyasi hareketin sebep olduğu yıkım kolay kolay düzeltilmez.

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,876
İsim
Sarp Yılmaz
Uygunsuz davranış
Ya bu ne saçma bir bakış açısı uyarı yicem ama umrumda değil senin kafana tüküreyim ben ya böyle mantık olur mu arkadaş ya.
evet o sorunların sebebi şu anki yönetim , gidince düzelmeye başlayacak yavaş yavaş hayatımızın sonuna kadar bu iğrenç halde mi devam edelim ? insanlığına kafana tüküreyim senin ya

Hanaz

80+ Gold
Ya bu ne saçma bir bakış açısı uyarı yicem ama umrumda değil senin kafana tüküreyim ben ya böyle mantık olur mu arkadaş ya.
evet o sorunların sebebi şu anki yönetim , gidince düzelmeye başlayacak yavaş yavaş hayatımızın sonuna kadar bu iğrenç halde mi devam edelim ? insanlığına kafana tüküreyim senin ya
SISJJNSNSNSKWKSMADJWISKAMA SEN BIR ENKAZI 1 GUNDE KALDIRABILIRMISIN HER ŞEY DÜZELECEK DEĞİL UYARI YİCEM AMA NE ERGENMİSİN KIME NEYI KANITLAMAYA ÇALIŞIYORSUN SEN ENGELİ BASİYORUM BOŞ BOŞ MUHABBETLERINI GÖRMEMIŞ OLURUM

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,876
İsim
Sarp Yılmaz
SISJJNSNSNSKWKSMADJWISKAMA SEN BIR ENKAZI 1 GUNDE KALDIRABILIRMISIN HER ŞEY DÜZELECEK DEĞİL UYARI YİCEM AMA NE ERGENMİSİN KIME NEYI KANITLAMAYA ÇALIŞIYORSUN SEN ENGELİ BASİYORUM BOŞ BOŞ MUHABBETLERINI GÖRMEMIŞ OLURUM
zeka lideri seni , kendin söylemişsin zaten enkaz bir günde düzelecek değil neyin tartışmasını yapıyorsun o zaman bas git kimi savunuyorsan savun kafa bozma gece gece

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,859
İsim
Kerem
İlgilendiği Kategoriler
Uygunsuz Dil
Yav Yanaz Senin mal olduğunu ispat ediyoruz ergen herif aklın yok fikrin yok senin kafanı sikeyi m zihniyetini de sikeyi m (sövmek isteyenler sizin yerinize ben sövmüş olayım sizde rahatlayın)

Son düzenleme:

CupOk

80+ Bronze
Hepsinin mi cevabı aynı olur. CHP gelse ne değişecek o gelse ne olacak. Napalım ömrümüzün sonuna kadar APK iktidarında mı yaşayalım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,071,675
Üyeler
170,233
Son üye
Neoreix
Top Bottom