Neler Yeni

"EGEMENLİK KAYITSIZ ŞARTSIZ MİLLETİNDİR!"

urayburay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Buray
egemenlik milletin falan değil kardeşim buranın egemeni de patronu da allahı da recep tayyip erdoğan ister twittere gir hak de ister hukuk de istersen çık sesin kesilene kadar bağır çağır gezi parkı 2 ayarında bi organizasyon olmadığı sürece hükümet herkesi donunda sallama gücüne sahip boş boş vatan millet mastürbasyonu yapmayın

mfm125

80+ Silver
egemenlik milletin falan değil kardeşim buranın egemeni de patronu da allahı da recep tayyip erdoğan ister twittere gir hak de ister hukuk de istersen çık sesin kesilene kadar bağır çağır gezi parkı 2 ayarında bi organizasyon olmadığı sürece hükümet herkesi donunda sallama gücüne sahip boş boş vatan millet mastürbasyonu yapmayın
Hacı Adam burayı Avrupa sanıyor sosyal medyadan işlerin yürüyeceğini falan sanıyor yeminle kafayı yicem dışarıda polis görseler 2 ayakları götlerine vura vura koşarlar buradan atıp tutuyorlar yeminle gidin büyük bir protesto yapın yada bunun gibi bir şey desteklerim zaten bende biliyorum hükümetin ne olduğunu bana AKP'li damgası yerleştirmenin bir anlamı yok.

BIGGZ

80+ Bronze
Hacı Adam burayı Avrupa sanıyor sosyal medyadan işlerin yürüyeceğini falan sanıyor yeminle kafayı yicem dışarıda polis görseler 2 ayakları götlerine vura vura koşarlar buradan atıp tutuyorlar yeminle gidin büyük bir protesto yapın yada bunun gibi bir şey desteklerim zaten bende biliyorum hükümetin ne olduğunu bana AKP'li damgası yerleştirmenin bir anlamı yok.
sen ne anlatıyorsun lan değişik? kendinizi bizimle karıştırdınız herhalde
şurada mücadele veriyoruz onu bile eleştiriyorsunuz çıkın da nefes alın biraz bilader
Mesaj otomatik birleştirildi:

çıkıp yürüyen de biziz, medyadan yazan da biziz
böyle olmaz böyle olmaz diye saçma sapan eleştiren yine sizsiniz

ensareiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
903
İsim
Ensar Polat
Son düzenleme:

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
527
İsim
Alperen Yılmaz
Erdoğan yüzünden hayat metro oyununa dönmezse iyi

mfm125

80+ Silver
sen ne anlatıyorsun lan değişik? kendinizi bizimle karıştırdınız herhalde
şurada mücadele veriyoruz onu bile eleştiriyorsunuz çıkın da nefes alın biraz bilader
Mesaj otomatik birleştirildi:

çıkıp yürüyen de biziz, medyadan yazan da biziz
böyle olmaz böyle olmaz diye saçma sapan eleştiren yine sizsiniz
Biz derken siz kimsiniz? Ekrem İmamoğlu nu savunmak adaleti savunmak ile aynı şeydir zaten yani siz adaleti savunanlardansanız bende sizdenim.Sizin yaptığınız eylemler eylem değil zıplama eylemi falan yapmışlar böyle eylemmi yapılır? Laf var icraat yok zıplama eylemi ile Erdoğan anca size güler ciddiye bile almaz.Ayrıca ben şahsen böyle bir ortamda polis ile karşı karşıya gelmek istemem ileride polise saldırdı bu teröristler derler hoş olmaz polislerde emir kulu nasıl olsa.

urayburay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Buray
büyük bi protesto olmasının imkanı yok ki dayım o devir geçti gezi 2.0 falan hayal sebebi de çok basit yıllardır adım adım bir çok suçsuz muhalif, protestocu, gazeteci içeri atıldı şu an hayatları çürüyor sözde akpnin baş düşmanı chp dahil kimse bu insanların arkasında durmadı en baba 1 hafta twit atıp gündem değişince salladılar. onu da geçtim şu an akpnin elindeki güç ile devasa bi protestonun nerelere çekilebileceği sahaya kimlerin sürülebileceği bunları düşünmüyorlar. özdağ olsaydı şimdi konuşurdu bu konuları ama tabi ekrem kadar sallamadı sayın gerçek muhalifler onu😆 evt kardeşim ben utangaç akpliyim hatta biz öyleyiz sen çık twit falan at üni kampüsünde yürü falan belki görür rte seni

mfm125

80+ Silver
büyük bi protesto olmasının imkanı yok ki dayım o devir geçti gezi 2.0 falan hayal sebebi de çok basit yıllardır adım adım bir çok suçsuz muhalif, protestocu, gazeteci içeri atıldı şu an hayatları çürüyor sözde akpnin baş düşmanı chp dahil kimse bu insanların arkasında durmadı en baba 1 hafta twit atıp gündem değişince salladılar. onu da geçtim şu an akpnin elindeki güç ile devasa bi protestonun nerelere çekilebileceği sahaya kimlerin sürülebileceği bunları düşünmüyorlar. özdağ olsaydı şimdi konuşurdu bu konuları ama tabi ekrem kadar sallamadı sayın gerçek muhalifler onu😆 evt kardeşim ben utangaç akpliyim hatta biz öyleyiz sen çık twit falan at üni kampüsünde yürü falan belki görür rte seni
Devasa bir protestoda ne olurki?

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,876
İsim
Sarp Yılmaz
Hepsinin mi cevabı aynı olur. CHP gelse ne değişecek o gelse ne olacak. Napalım ömrümüzün sonuna kadar APK iktidarında mı yaşayalım
Bunlar fabrikasyon seri üretimle üretilip salıyorlar sokaklara ondan böyleler sosyal medya hesapları özellikleri bile hep aynı , yazılar fotoğraflar biolar fikirler hepsi aynı.

CupOk

80+ Bronze
Ee yani bu koca yazında neyi kanıtlamaya çalıştın ne çözüm sundun ne yapalım şimdi onu söyle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,071,826
Üyeler
170,262
Son üye
TheBaltazarXY
Top Bottom