Neler Yeni

"EGEMENLİK KAYITSIZ ŞARTSIZ MİLLETİNDİR!"

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ya bi bas git asabımı bozma benim gevşek seni biz biliyoruz onu zaten de senin gibiler aklını çalıştırsa sorun çözülecek de işte bunu beklemek saçma tabi sizlerden.
İnternetin neden yavaşladığını çözememiş bunlar ilk başta. Nasıl bir ülkede yaşadıklarını anlayamamışlar hâlâ. O kadar uzaklar.

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,875
İsim
Sarp Yılmaz
İnternetin neden yavaşladığını çözememiş bunlar ilk başta. Nasıl bir ülkede yaşadıklarını anlayamamışlar hâlâ. O kadar uzaklar.
Anlamıyor almıyor kafası çünkü , Ayşe Barım davasının ünlüleri susturmak için olduğunu , diploma iptalinin ön hazırlık olduğunu dün gece polislere verilen izinlerin aniden iptal edilip göreve çağrılmasının hazırlık olduğunu ve bu sabah 7 suların yüz binlerce farkla seçilen en büyük şehrin belediye başkanını Terör adı altında gözaltına almak için her şeyi tezgahladıklarını göremiyorlar daha doğrusu görmüyorlar.

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Anlamıyor almıyor kafası çünkü , Ayşe Barım davasının ünlüleri susturmak için olduğunu , diploma iptalinin ön hazırlık olduğunu dün gece polislere verilen izinlerin aniden iptal edilip göreve çağrılmasının hazırlık olduğunu ve bu sabah 7 suların yüz binlerce farkla seçilen en büyük şehrin belediye başkanını Terör adı altında gözaltına almak için her şeyi tezgahladıklarını göremiyorlar daha doğrusu görmüyorlar.
Şöyle bir durum da var. Yüksek doz havuz medyası, fanatiklik, cehalet ve kinden bunlara alkış tutabilirler. Hiç yapmadıkları şey değil. Yalnız kazandıkları hiçbir şeyin artık güvende olmadığını anlamaları gerekiyor. Örneğin aldıkları ev tapusunun iptali sadece bir talimata bakıyor. Aynı şekilde diploma, vatandaşlık...

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,875
İsim
Sarp Yılmaz
Şöyle bir durum da var. Yüksek doz havuz medyası, fanatiklik, cehalet ve kinden bunlara alkış tutabilirler. Hiç yapmadıkları şey değil. Yalnız kazandıkları hiçbir şeyin artık güvende olmadığını anlamaları gerekiyor. Örneğin aldıkları ev tapusunun iptali sadece bir talimata bakıyor. Aynı şekilde diploma, vatandaşlık...
Aynen öyle maalesef Tapma işin içine girdi mi inanılmaz zor oluyor düzeltmesi bu şahıslar resmen tapıyorlar ve tapan birine ne anlatırsan anlat , anlamak istemeyecektir.

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Aynen öyle maalesef Tapma işin içine girdi mi inanılmaz zor oluyor düzeltmesi bu şahıslar resmen tapıyorlar ve tapan birine ne anlatırsan anlat , anlamak istemeyecektir.
Tapma işin içine girdiği zaman aile bağları bile ortadan kalkıyor. Önce AKP, sonra da AKP geriye kalırsa aile diyenleri gördüm ben.

Hanaz

80+ Gold
Gerçekten daha dün yaşanılanlar akla yatmamışken şimdi adamı bir de gözlatına aldılar gerçekten iğrenç bir dönem artık.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya siz nasıl varlıklarsınız arkadaş hiç mi içinizde bir savaşma ruhu yok bu kadar kolay mı her şeyi sindiriyorsunuz ya ? bu nasıl bir gevşeklik abicim biraz ciddiyeti farkedin artık olayın ya.
Savaş? Sen savaş görmemissin

TEK ADAM ileride darbe yapıp seçimleri iptal ederse de "Olan oldu boşverin" mi diyeceksin?
Vardır burseyler

BIGGZ

80+ Bronze
protesto nasıl yapılır görmek isteyen arkadaşlar istanbuldaki yürüyüşlere bakabilirler.

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,875
İsim
Sarp Yılmaz
Savaş? Sen savaş görmemissin

Vardır burseyler
Savaş senin kafadakiler için sadece kan dökmek ve silahlarla oluyor ama savaş dediğin şey çabalamaktır zorlamalara direnmektir , hakkını almak için mücadele etmektir savaş böyle bir şey ama tabii senin gibiler anlayamaz bunu ama zamanında ikisini vermiş insanların ülkesinde de paşa paşa yaşarlar öyle de bir ironi.

Kinkof11

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
EMRE KAYA
dostum senin zeka sorunların mı var gerçekten rahatsız falan mısın 2 lafından biri sadece kendini komik düşürüyorsun ekmeği azalt onu yap bunu yap daha yazdığımı okuyamıyorsun nasıl üniversite okuyorsun sen ben anlayamadım

'eee ne dememi bekliyorsun düşünceleri 15 yaşında olan boş beleş bi insansın mı laf dalaşına mı girmemi bekliyorsun düşündüğüm gibi diğeri reşit bile değilsen daha büyüksen ne yapayım'
bu cümleden yaptığın çıkarıma bak önce okuduğunu anla
Az çek tineri sonra saçmalamaya başlarsın :)

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,162
İsim
Mehmet Aslan
Bi uyuyup uyandım ülkeye naptınız olum

Hanaz

80+ Gold
Savaş senin kafadakiler için sadece kan dökmek ve silahlarla oluyor ama savaş dediğin şey çabalamaktır zorlamalara direnmektir , hakkını almak için mücadele etmektir savaş böyle bir şey ama tabii senin gibiler anlayamaz bunu ama zamanında ikisini vermiş insanların ülkesinde de paşa paşa yaşarlar öyle de bir ironi.
Büyük ihtimalle dışarı hayatının sillesini yemedin bazı şeylerin farkına varmadın
Evden çık garsonluk dışı iş bulabilecekmisin bakalım bu saatten sonra her şeyi olacağına bırakıyorum çünkü lafla peynir gemisi YÜRÜMEZ

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,875
İsim
Sarp Yılmaz
Büyük ihtimalle dışarı hayatının sillesini yemedin bazı şeylerin farkına varmadın
Evden çık garsonluk dışı iş bulabilecekmisin bakalım bu saatten sonra her şeyi olacağına bırakıyorum çünkü lafla peynir gemisi YÜRÜMEZ
Hacı ne anlatıyorsun klavye bebeliği yapma burada okuyup işsiz olan hayatının geçimini sağlamak için anası ağlayan milyonlarca insandan haberin var mı ya senin ? at artık şu at gözlüklerini hayatın silsilesini yememişmişim tam tersi gayet durumun farkındayım madem sende bunları biliyorsun o yüzden zaten bu iş sonuca bağlanmalı ülkedeki durumların farkında mısın sen ??
Eğitim sorun
ekonomi sorun
hukuk ve adalet sorun
güvenlik sorun
huzur ve refah kalmadı bunlar evde oturarak mu çözeceksin anlamadım ne demek istiyorsun ? dur ben söyleyeyim sana ben hükümet yanlısı bir tuzu kuruyum demek istiyorsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,071,634
Üyeler
170,226
Son üye
Tylian
Top Bottom