Neler Yeni

Eğitim sistemi memnun musunuz ?

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,380
İsim
Ahmet Sevinç
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,823
İsim
Doruk
7:00 okula gitmek sen biliyormusun galiba üniversite için 8:00 diye biliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

7:00 okula varmak demek istedim

7:00 okula varmak demek istedim
Saat 7:30-8 gayet normal saatler

M.E.D_KiT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mevlütcan Eren Durukan
İlgilendiği Kategoriler
3D Çizim, Üretim, Bilgisayar, Oyun, Teknoloji
Instagram
edurukan147 (Kişisel) , turkishtakumi (İş)
Discord
M.E.D_KiT SAMA#2840
Ortaokul 8 ve üzeri diyelim

8 öncesi kolay çünkü
Lise hayatım gayet güzel geçti (Anadolu lisesi, 2019 çıkışlıyım). Biraz şans faktörü vardı. Çevremdeki liseler öğretmen kalitesi olarak kötüydü ancak bence o liseleri kötü yapan öğrencilerdi. Müfredat kısmına gelirsek gerekli şeyler var ancak belki bu geçerli müfredatın %20-25 ini kapsıyor. Öğrenip kullanmadığım çok fazla gereksiz bilgi var. Üniversite sınavı başlı başına hatalı, onun çözümünü ben bulamadım :D . Üniversite için bişey diyemiyorum daha başlayalı (yüzyüze) 8 ay oldu.

Kısacası kökten değişmesi gereken sistemler de var, rütüş yapılması gereken sistemler de var ancak unutmamalıyız bu tür her kesime hitap eden durumlarda hiçbir şey kusursuz olmamakta (Keşke olsa) .

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
838
İsim
ibrahim can
çok kötü

Berkarda

80+ Silver
Lise hayatım gayet güzel geçti (Anadolu lisesi, 2019 çıkışlıyım). Biraz şans faktörü vardı. Çevremdeki liseler öğretmen kalitesi olarak kötüydü ancak bence o liseleri kötü yapan öğrencilerdi. Müfredat kısmına gelirsek gerekli şeyler var ancak belki bu geçerli müfredatın %20-25 ini kapsıyor. Öğrenip kullanmadığım çok fazla gereksiz bilgi var. Üniversite sınavı başlı başına hatalı, onun çözümünü ben bulamadım :D . Üniversite için bişey diyemiyorum daha başlayalı (yüzyüze) 8 ay oldu.

Kısacası kökten değişmesi gereken sistemler de var, rütüş yapılması gereken sistemler de var ancak unutmamalıyız bu tür her kesime hitap eden durumlarda hiçbir şey kusursuz olmamakta (Keşke olsa) .
Allah hayırlısını yapsında başka bişi gerek yok

Bencede sonra kopya hapis para bazen 1 2 yıl hapis insan öldürsek rüşvet versek serbest

Top Bottom