Eğitim sisteminde gördüğünüz saçmalıklar ?

hazarcoban

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
388
Türkiyede eğitim sisteminde yanlış bulduğunuz şeyler nelerdir.Benim anlamadığım yıllardır 3 yanlışımın 1 doğrumu
neden götürdüğü mesela ?

Türkiyede eğitim sisteminde yanlış bulduğunuz şeyler nelerdir.Benim anlamadığım yıllardır 3 yanlışımın 1 doğrumu
neden götürdüğü mesela ?
Benim okuduğum zamanda Bölüm seçimi 11.sınıfta yapılıyordu inanılmaz zoruma gitmişti saçmalıktı ben Fizik ve Kimya sevmiyorum kardeşim neden görmek zorundayım 2 sene ailemle papaz oldum sadece , 11.de Eşit Ağırlığa geçtim.
Şimdi düzeltmişler galiba onu.

Bizde çoğunluk okula eğitim için gitmiyorki yaz aşk dizileri hesabı aşk zikiş kovalamaya gidiyor ergenler

Üniversiteyi geçtim liseyi bile okumak tamamen zaman kaybı.

Türkiye de okulun sana öğreteceği her şey tamamen teorik, ama gerçek hayat full pratik üzerine dayalı.
Kıçı kırık bi fabrikaya bile girerken en prestijli üniversitelerden mezun olsan bile senden önce başka iş yerlerinde eli kırılmış ilk okul terkleri işe alırlar.

Açtığım bir konunun altında iş konusunda öne geçmek için üni okunmalı diyorlar. Bu konunun altında okul okumak tamamen zaman kaybı diyorlar. Ne yapacağız biz ben anlamıyorum artık. Hocam diyor okuma 4 yılını başka bir şeye harca onu öğren uzman ol. Ailem diyor oku adam ol. Kafam allak bullak oldu.

Açtığım bir konunun altında iş konusunda öne geçmek için üni okunmalı diyorlar. Bu konunun altında okul okumak tamamen zaman kaybı diyorlar. Ne yapacağız biz ben anlamıyorum artık. Hocam diyor okuma 4 yılını başka bir şeye harca onu öğren uzman ol. Ailem diyor oku adam ol. Kafam allak bullak oldu.
aileni boşver direk iş hayatına başla.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,088
Üyeler
175,162
Son üye
Zkzkzkzk
Geri