Neler Yeni

Egomu Nasıl Kırarım??

erny

80+ Bronze
Psikopata gitmeli bence, iyice yumuşamalı. Dere kenarında kayaya vurularak yıkanan atletler gibi.
Dayakla eğitim alan , kişiliği dayakla yoğurulan birinin gelecekte sorunlarını kavga ve dövüşle halletmeye çalışır. Bu da kaosu doğurur. Yani bence yanlış düşünüyorsun.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dayakla eğitim alan , kişiliği dayakla yoğurulan birinin gelecekte sorunlarını kavga ve dövüşle halletmeye çalışır. Bu da kaosu doğurur. Yani bence yanlış düşünüyorsun.
Toxic insanlar kardeşim takma.

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Toxic insanlar kardeşim takma.
Hani herkes senden değersiz ve aşşağıdaydı. Adamı hemen kardeş belledin. 🤣

Benmi toxic ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Başkan kötek bazen iyidir. Bazen konuşmanın yeterli olmadığı yerler vardır.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Hani herkes senden değersiz ve aşşağıdaydı. Adamı hemen kardeş belledin. 🤣
Evet öyleyim maalesef, bu bir sorun olduğu için sorunumun çözülmesi için konu açtım. Bana laf söylemeniz için değil, bende kurtulmak istiyorum bu huyumdan

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Evet öyleyim maalesef, bu bir sorun olduğu için sorunumun çözülmesi için konu açtım. Bana laf söylemeniz için değil, bende kurtulmak istiyorum bu huyumdan
Ya ne olur gece gece... 🤣 la güldük eğlendik yeter...Siz pandemide sokağa çıkamayıp bi anda okulda insan görünce böyle oldunuz. Geçer üzülme sen.

Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
tevfikhan ekmekci
kardeşimizin bir sorunu varmış konu açmış bu huyumdan nasıl vazgeçerim diye sizin derdiniz dalga geçmek yazılan cümleyi iki kere okumak yok tabi tabiatınızda nasıl vazgeçerim yardımcı olun diyor siz lay lay lom .
herkes gibi sende insansın evet sen çok değerli bir insansın ama kimse de senden daha değersiz değil seninle konuşmaya çalışan insanları umursa sıcak kanlı davran sende sohbet et yoksa arkadaşlarında dediği gibi yanında kimse kalmaz kendi içinden gelerek yapmazsan en iyi psikolokla görüşsen de bişey değiştiremezsin

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
kardeşimizin bir sorunu varmış konu açmış bu huyumdan nasıl vazgeçerim diye sizin derdiniz dalga geçmek yazılan cümleyi iki kere okumak yok tabi tabiatınızda nasıl vazgeçerim yardımcı olun diyor siz lay lay lom .
herkes gibi sende insansın evet sen çok değerli bir insansın ama kimse de senden daha değersiz değil seninle konuşmaya çalışan insanları umursa sıcak kanlı davran sende sohbet et yoksa arkadaşlarında dediği gibi yanında kimse kalmaz kendi içinden gelerek yapmazsan en iyi psikolokla görüşsen de bişey değiştiremezsin
Adam burda yazanlara bile şekil yapma havasında. Konu zaten troll. Bu kadar kendini değerli gören bu konuyu neden açsın. Adam şova kalkmış 4 nala gidiyor. Açık net. Konu dışı bölümü kapatılmalı. Bu forum 8 ay önce kalite kokuyordu. Şimdi otobüs kartını yalnız çıkartamayanlar, karı kız konusu açanlar bitmiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
tevfikhan ekmekci
Adam burda yazanlara bile şekil yapma havasında. Konu zaten troll. Bu kadar kendini değerli gören bu konuyu neden açsın. Adam şova kalkmış 4 nala gidiyor. Açık net. Konu dışı bölümü kapatılmalı. Bu forum 8 ay önce kalite kokuyordu. Şimdi otobüs kartını yalnız çıkartamayanlar, karı kız konusu açanlar bitmiyor.
abicim forumun amacı herkes birbirine yardım etmeli sorunu olanın sorununa çözüm bulmak değil mi eğer amacı ego kasmaksa kim ipler bu arkadaşı burda
nerdeyse her konuda görmeye başladım alaycı tavırları sorunu varsa yardımcı oluruz dediğin doğru eskisi gibi değil eski tadı kalmadı buraların

HasanBG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
859
İsim
Hasan
Arkadaşlar seviyesinde bir egom vardı, fakat artık baya aşmış bir durumda. Biri benle konuşmaya başladığında konuşmayı hemen bitirmek istiyorum. Çünkü benle konuşan kimseyi benle konuşmaya layık görmüyorum. Baya saçma bi hal aldı nasıl vazgeçerim bundan
hocam psikoloğa gitmeni öneririm ama büyük ihtimalle beni de layık görmeyeceksiniz o.O2 o.O2

Arkadaşlar seviyesinde bir egom vardı, fakat artık baya aşmış bir durumda. Biri benle konuşmaya başladığında konuşmayı hemen bitirmek istiyorum. Çünkü benle konuşan kimseyi benle konuşmaya layık görmüyorum. Baya saçma bi hal aldı nasıl vazgeçerim bundan
kardeşim sen kimsin ya hayırdır? ne başarın var da bizi kendindem üst de görüyorsun (arkadaşın egosu kırılsın diye yazılmıştır)

Son düzenleme:

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Merak etme çok değil birkaç sene sonra dünyanın kaç bucak olduğunun farkına varınca aslında ne kadar sıradan bir insan olduğunu anlayacaksın dert etme gelip geçici bunlar.

PinsizAMD

80+ Bronze
Ben herkesten değerliyim
Herkesten ??Cidden mi ?
22 yaşındaki Fransız forvet oyuncusu Mbappe, 189 milyon avrolya EURO 2020'deki en değerli 10 oyuncunun tahmini bonservis bedelleri listesinde başı çekti.
Sen hayatında hiç 189 milyon avroyu hayatında bir arada gördünmü ben herkesten değerliyim diyorsun?
@Harley Quinn❖ hocamızın dediği gibi normal bir insan olmaya çalış veya bir işle uğraş herkesten değerli ol 15 yaşında tüm gün okulda dolaşmaktan başka bir şey yapmadığını burda hepimiz biliyoruz.
kusura bakma ama mbappé abim senden daha değerliymiş :D

Haklısın reis.

Herkesten ??Cidden mi ?
22 yaşındaki Fransız forvet oyuncusu Mbappe, 189 milyon avrolya EURO 2020'deki en değerli 10 oyuncunun tahmini bonservis bedelleri listesinde başı çekti.
Sen hayatında hiç 189 milyon avroyu hayatında bir arada gördünmü ben herkesten değerliyim diyorsun?
@Harley Quinn❖ hocamızın dediği gibi normal bir insan olmaya çalış veya bir işle uğraş herkesten değerli ol 15 yaşında tüm gün okulda dolaşmaktan başka bir şey yapmadığını burda hepimiz biliyoruz.

Haklısın reis.
Herkesten ??Cidden mi ?
Bu arada insanlar sert olmuş diyebilir ama sana az bile söylemişim.

Berke Fitness

80+ Bronze
Egolu olmak iyi bir şey ancak egolu oldugunu insanlara yansitma

majorw0w

80+ Silver
Şu hayatında ne başardın da bu kadar egolusun?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,552
Üyeler
166,228
Son üye
blackleae
Top Bottom