Ehliyet Alırken Girdiğimiz Sınav

Vartex

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Reaksiyon skoru
8,772
1 Nisan'da A1 ehliyeti için başvuracağım bildiğim kadarıyla ilk önce E-Sınav oluyoruz bu E-Sınavda tüm ehliyet grupları aynı sınavı mı oluyor? (A sınıfı B sınıfı gibi) yoksa başka sınava mı giriyor?

1 Nisan'da A1 ehliyeti için başvuracağım bildiğim kadarıyla ilk önce E-Sınav oluyoruz bu E-Sınavda tüm ehliyet grupları aynı sınavı mı oluyor? (A sınıfı B sınıfı gibi) yoksa başka sınava mı giriyor?
Ben B sınıfı ehliyet alırken önümde motor sürende vardı tır sürende. Herkes aynı anda oluyor.

B grubu teorik sınavında kamyon sorusu vardi ama a sınıfının sorulari farklı olabilir google a bak

Devam ediyor 50 soruluk olması lazım sınav
Doğru.
yazılı sınav kalktı diye biliyorum
kalkmadı
B grubu teorik sınavında kamyon sorusu vardi ama a sınıfının sorulari farklı olabilir google a bak
Bende sınav esnasında bir tırın park etmesini beklemiştim.
Ben B sınıfı ehliyet alırken önümde motor sürende vardı tır sürende. Herkes aynı anda oluyor.
Ondan bahsetmiyorum yazılı sınavdan bahsediyordum.

Şimdi baktim soruların %90 ı b sınıfı ile aynı. Sadece araya birkaç tane motorsiklet soruları eklemişler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Doğru.

kalkmadı

Ondan bahsetmiyorum yazılı sınavdan bahsediyordum.
Tamam bende yazılı sinavdan bahsediyorum. Yazılı sınavdan kastin abcd sık isaretleme ise artık elektronik yapiliyor. Sinav salonuna gidip bilgisayardan cozuyorsun.

Experin tablet bilgisayarindan yapiyorsun. Dokunmatik ayrica kamera sınav bitene kadar sürekli fotografini çekiyor
Peki pandemi döneminde yani şuan ehliyet alınıyormu?

Geri