Neler Yeni

Ehliyet için G29 alınır mı?

Lee-Mi-Hyun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
ömer
Arkadaşlar evde 2 tane araba var ailede herkesin ehliyeti var sürüyorlar ama benim zerre hevesim yok ehliyete yazıldım ama gitmiyorum istek yok, motora hevesim var ona da sıcak bakmıyor peder, G29 direksiyon seti alsam sizce heves gelir mi? En azından belki severim yarış oyunlarıyla falan.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,389
İsim
Ahmet Sevinç
Arkadaşlar evde 2 tane araba var ailede herkesin ehliyeti var sürüyorlar ama benim zerre hevesim yok ehliyete yazıldım ama gitmiyorum istek yok, motora hevesim var ona da sıcak bakmıyor peder, G29 direksiyon seti alsam sizce heves gelir mi? En azından belki severim yarış oyunlarıyla falan.
olabilir ama heves için 0 alma 2. el al en azından hala istek gelmezse daha az zararda olursun

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ
kanka sırf onun için se değmez ama ben ets oynuyorum sarıyor fakat bu zevk meselesı hiç yarış oyunu beni sarmıyor mesela

Lee-Mi-Hyun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
ömer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kanka sırf onun için se değmez ama ben ets oynuyorum sarıyor fakat bu zevk meselesı hiç yarış oyunu beni sarmıyor mesela
bu yarış oyunlarının online olanları oluyor mu? multiplayer takıntısı var bende öyle varsa kesin alabilirim

Carpe Diem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
518
İsim
Ege Karavelioğlu
Oyunlarla hevesin gelmesi zor zaten ya apaçi olursun ya da tırcı, yarışçı olursun :D bunları da gerçek hayatta olmak istiyorsan alabilirsin

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ
eğer ki hoşuma giderse düzenli ets gibi oyunları oynarsam değer gibi geliyor aksi taktirde heves atıp satarım ama satması ayrı dert
takılcaksan tabi boşuna masraf değil
bu yarış oyunlarının online olanları oluyor mu? multiplayer takıntısı var bende öyle varsa kesin alabilirim
ben oynamadım ama arkaşların ile takıldıkların var asetta corsa vb
onlıne yarışlar var The Crew ve f1 de onlıne vardı buyuk ihtimal bunlar daha fazla olabilir veya hatam olabilir oynamadığım için fakat sen bırazcık işin içine girince keşfedersin

Lee-Mi-Hyun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
ömer
Oyunlarla hevesin gelmesi zor zaten ya apaçi olursun ya da tırcı, yarışçı olursun :D bunları da gerçek hayatta olmak istiyorsan alabilirsin
bu modifiyeci japonlara özeniyorum aslında ona hevesim var videodaki japon dede :)

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ

BabaVoss7

80+ Silver
Ehliyet için gereksiz bence az biraz direksiyon kontrolün olur o kadar gerçek arabayla nerdeyse alakası yok diyebilirim g29 var bende. Çok seviyorum şahsen. Ets de en keyifli hali bence. Yarış oyunlarında aşırı yoruyo bi saatten fazla oynayabilene helal olsun. Etsde max 2 saat zaten ay ı pozisyonda oturmak çok yoruyo. Motosiklete hevesin varsa bence ona ikna et ama arabada bu devirde zorunlu gibi bişey. İki araban varmış ne güzel evde. Adıl senin hevesinin olması gerek djxkkd. Motoaikletim var işimde hergün 100 km şehiriçi araba kullanıyorum c ehliyetim var. Hepsi heves yani o kadar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,862
Üyeler
168,206
Son üye
busrakaratas
Top Bottom