Yok hocam benim rapor farklı biraz yeniletilmesi gerekiyor. Rapordada yazıyor doktorda demişti yeniletilmesi gerek diye. Her yıl benim göz dereceden dolayı almadım bi hastalıktan dolayı almıştım ondan dolayı yıllık verildi.Rapor bitiyor derken? O şekilde yürümüyor diye biliyorum. Ehliyete işleniyor bir kere sonra öyle gidiyor ömür boyu. Rapor yeniletme diye bişey yok. Bence zaten mantıklı değil her sene görmediğini niye ikna etmen gereksin ki tam tersi olsa gözlük veya lens kullanmayanlarin düzenli rapor iletmesi gibi o zaman olurdu. Gözlüklü kullanan arkadaşlarım var her yıl yenileme gibi bişey söz konusu değil. Belki raporun geçerlilik süresidir senin takıldığın nokta.
Bunu belirten bir ibare var ama aktif kullanmıyorum. Sadece raporum gün olarak bugün bitiyor ne zamana kadar yeniletmem gerek onu öğrenmek istiyordumHmm göz numaranın sürekli artmasına neden olan bir rahatsızlığın varsa demekki düzenli kontrol istiyorlar heralde. Ehliyetinin üstünde bunu belirten bir ibare varsa ve aktif kullanıyorsan araç hallet bence o zaman.