ehliyet için sağlık raporu alırken gözden kaldım

Gözlüksüz gittim ya malesef.
Bana da göz doktoru öyle yazacakmış. O yüzden göz doktoruna yönlendirdi... Boş yere uğraştırıyorlar yeminle.
Günlük hayatta gozluk kullanıyor muydun?

Uzman hekim göz değerlerinize baktıktan sonra eğer göz numaralarınız ileri seviyedeyse "Gözlük ile araç kullanabilir" raporunu imzalayıp size verecektir. Eğer göz numaranızda problem oluşturmayacak değer varsa ehliyet almaya uygundur diye kağıt imzalayıp işlemini tamamlayacak.

Aile hekiminin verdiği kağıdı mutlaka göz doktoruna göstermen gerek.

Devlette 1-2 ay sonrasına randevu bulursun, durumun varsa özele git ve 2 dakikada hallet.
Aradığım cevap. Teşekkürler.

Konu ile alakasız ben ehliyet alırken gözden sıkıntı çıkmıştı gözlük takarak sürebilirim şeklinde almıştım 1 sene önce gözlerimi çizdirdim şuan gözlük filan takmıyorum acaba bu bana sıkıntı çıkarar mı bu konuyu görünce aklıma geldi 😂

bana harf bile okutmadan ehliyeti verdiler :D neyse ki gözlerim sağlam yoksa yaptıkları büyük sorumsuzluluk

ben sağlık ocağından aldım hiçbir kontrol yapmadı direk imza bastı geçti. gözlükle kullanabilir ibaresi var ama hiçbirşey ifade etmiyor. eğer polis çevirirse ilerde gözlüğü kullanmazsan lens var de geç filan dedi (hiçbir ehliyette gözlükle kullanıyor diye bir ifade yok) devletin açığı gibi bir şey :D

Ne gerektiğini bende biliyorum. Sorduğum şu: Beni muayene mi edecek yoksa imza mı atacak sadece? Randevusuz gidecem çünkü.
Ben gözlük taktığımdan direkt olarak gözlüklü/lens kullanıyor şeklinde yazmıştı raporda.
Sizde görün dediyse muayene olur büyük ihtimalle.

Ben gözlüklü arkadaşlara özenip okuyamamış numarası yapmıştım okul yıllarımda. Dr hanım efendi yutmadı ve zorla okuttu. Adamın işi bu. Anlar bir şekilde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,371
Üyeler
183,829
Son üye
Fur0120
Geri