Sagopa Kajmer
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 301
Dostlar ehliyet sınavı için sağlık raporu gerekiyo sağlık ocağı verir mi yoksa hastaneye mi gitmek lazım bide kilodan sorun çıkar mı
Veriyor. Cıkmaması lazım. Gözlüğün varsa "Gözlüksüz" isaretle sonradan değistiremiyorsun.Dostlar ehliyet sınavı için sağlık raporu gerekiyo sağlık ocağı verir mi yoksa hastaneye mi gitmek lazım bide kilodan sorun çıkar mı
çok şükür hiç bir sağlık sorunum yok tek sıkıntı kiloVeriyor. Cıkmaması lazım. Gözlüğün varsa "Gözlüksüz" isaretle sonradan değistiremiyorsun.
Ben sağlık ocağına gittim vermediDostlar ehliyet sınavı için sağlık raporu gerekiyo sağlık ocağı verir mi yoksa hastaneye mi gitmek lazım bide kilodan sorun çıkar mı
özelde ne kadar verdinBen sağlık ocağına gittim vermedi
Özel hastaneye gidip rapor çıkarttım devletten randevu ile alabiliyorsun sanırım doğru doktordan
Tam hatırlamıyorum ama 3 4k kadardı sanırımözelde ne kadar verdin
hangi doktordan randevu almak lazım biliyo musunTam hatırlamıyorum ama 3 4k kadardı sanırım
Hayır bilmiyorumhangi doktordan randevu almak lazım biliyo musun
sağlık ocağında halledebilirsinDostlar ehliyet sınavı için sağlık raporu gerekiyo sağlık ocağı verir mi yoksa hastaneye mi gitmek lazım bide kilodan sorun çıkar mı