Yardım Ehliyet kaç ayda alınır ?

DefKot

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,798
2024 den sonra ehliyet maliyetinin 20.000 TL yi aşması bekleniyormuş bende bu sıralar ehliyet almayı düşünüyordum bir kaç gün içerisinde ehliyet kursuna yazılsam kaç ayda ehliyetimi alırım yetişirmi zamlara kadar ?

20000 TL’nin büyük kısmı kurs ücreti genelde. Şu an yazılırsan uyguna yazılırsın zaten. En hızlı 1 ayda alırsın en yavaş şekilde 2-2.5 ay.

2024 den sonra ehliyet maliyetinin 20.000 TL yi aşması bekleniyormuş bende bu sıralar ehliyet almayı düşünüyordum bir kaç gün içerisinde ehliyet kursuna yazılsam kaç ayda ehliyetimi alırım yetişirmi zamlara kadar ?
geçen sene aynı şekil yüksek zam gelicek diye kasımın sonunda yazılmıştım 5. yada 6. ayda almıştım ehliyeti fiyat artıyor diye çok kayıt olan oluyor yıl sonu ama oturduğun yerdeki kursun yoğunluğuna göre daha az veya fazla da olabilir tabi

1.5-2 ayda alırsın

1.5 ayda 2023 temmuzda kayıt oldum ağustos ortası ehliyetimi aldım

Bu hafta içinde kaydol derim. 2021 in sonlarında kaydolmuştum ben 2022 nin harc parasını yatırmak zorunda kalmıştım

Bu hafta içinde kaydol derim. 2021 in sonlarında kaydolmuştum ben 2022 nin harc parasını yatırmak zorunda kalmıştım
Arkadaşa da aynısı olacak yüksek ihtimalle. Çünkü direksiyon sınavları ayda 2 defa yapılıyor. Yazılıdan sonra meb sıraya yazıyor o yüzden diğer yıla sarkabilir

Senin harç ucreti her türlü zamlanır.şimdi kayıt olursan sürücü kursuna zamsız kayıt olursun

Uzun süren daha çok direksiyon dersleri filan daha önceden ehliyetin varsa bi ay içindede alınıyor. Ni an önce gidip başvur bence. Bazen sınıflar dolu ouyor yaşadığın yere göre bi kaç sonraya bile atabilir. Özellikle bu aralar yoğun

geçen sene aynı şekil yüksek zam gelicek diye kasımın sonunda yazılmıştım 5. yada 6. ayda almıştım ehliyeti fiyat artıyor diye çok kayıt olan oluyor yıl sonu ama oturduğun yerdeki kursun yoğunluğuna göre daha az veya fazla da olabilir tabi
5 6 ay çokmuş hocam one öyle herkes aynı anda giriyor zaten dersler sınavlara felan max 2 ay olması lazım

ehliyet fiyatları hakkında bilgisi olan var mı B-A-A2 felan

2-3 ayda alırsın.
20000 TL’nin büyük kısmı kurs ücreti genelde. Şu an yazılırsan uyguna yazılırsın zaten. En hızlı 1 ayda alırsın en yavaş şekilde 2-2.5 ay.
1 ayda alanı hiç duymadım. Tabii şehirden şehire, MEB'in yoğunluğuna göre değişebilir. Belki küçük şehirlerde olabilir.

o konu biraz şans işi sanırım ben nisanda yazıldım ehliyeti elime almam ağustos 3'ü buldu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,465
Üyeler
184,935
Son üye
Semra Melike
Geri