geçen sene aynı şekil yüksek zam gelicek diye kasımın sonunda yazılmıştım 5. yada 6. ayda almıştım ehliyeti fiyat artıyor diye çok kayıt olan oluyor yıl sonu ama oturduğun yerdeki kursun yoğunluğuna göre daha az veya fazla da olabilir tabi2024 den sonra ehliyet maliyetinin 20.000 TL yi aşması bekleniyormuş bende bu sıralar ehliyet almayı düşünüyordum bir kaç gün içerisinde ehliyet kursuna yazılsam kaç ayda ehliyetimi alırım yetişirmi zamlara kadar ?
1.5-2 ayda alırsın2024 den sonra ehliyet maliyetinin 20.000 TL yi aşması bekleniyormuş bende bu sıralar ehliyet almayı düşünüyordum bir kaç gün içerisinde ehliyet kursuna yazılsam kaç ayda ehliyetimi alırım yetişirmi zamlara kadar ?
1.5 ayda 2023 temmuzda kayıt oldum ağustos ortası ehliyetimi aldım2024 den sonra ehliyet maliyetinin 20.000 TL yi aşması bekleniyormuş bende bu sıralar ehliyet almayı düşünüyordum bir kaç gün içerisinde ehliyet kursuna yazılsam kaç ayda ehliyetimi alırım yetişirmi zamlara kadar ?
Arkadaşa da aynısı olacak yüksek ihtimalle. Çünkü direksiyon sınavları ayda 2 defa yapılıyor. Yazılıdan sonra meb sıraya yazıyor o yüzden diğer yıla sarkabilirBu hafta içinde kaydol derim. 2021 in sonlarında kaydolmuştum ben 2022 nin harc parasını yatırmak zorunda kalmıştım
5 6 ay çokmuş hocam one öyle herkes aynı anda giriyor zaten dersler sınavlara felan max 2 ay olması lazımgeçen sene aynı şekil yüksek zam gelicek diye kasımın sonunda yazılmıştım 5. yada 6. ayda almıştım ehliyeti fiyat artıyor diye çok kayıt olan oluyor yıl sonu ama oturduğun yerdeki kursun yoğunluğuna göre daha az veya fazla da olabilir tabi
2-3 ayda alırsın.2024 den sonra ehliyet maliyetinin 20.000 TL yi aşması bekleniyormuş bende bu sıralar ehliyet almayı düşünüyordum bir kaç gün içerisinde ehliyet kursuna yazılsam kaç ayda ehliyetimi alırım yetişirmi zamlara kadar ?
1 ayda alanı hiç duymadım. Tabii şehirden şehire, MEB'in yoğunluğuna göre değişebilir. Belki küçük şehirlerde olabilir.20000 TL’nin büyük kısmı kurs ücreti genelde. Şu an yazılırsan uyguna yazılırsın zaten. En hızlı 1 ayda alırsın en yavaş şekilde 2-2.5 ay.