Neler Yeni

Ehliyet kursu direksiyon dersinde yaşadığım sorunlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
ragnar oğlu tarkan
Bugün 3.cü direksiyon dersime girdim 2 saat olması gereken dersi hoca hep 20 dk yarım saat erken bitiriyor öncelerde davranışı şakayla karışık iyiydi ama bugün daha sert ve beni kışkırtıcı konuştu işte bu hatayı bir daha yaparsan seni indirmek zorunda kalıcam gibi ister istemez sinirleniyorum ve sürüşümüde etkiliyor kötü bir sürüş oldu kursa söylemelimiyim sizce bu dersi erken bitirme işini

schilbS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Barış Uğur Acar
hocanın tavırları konusunda senden önce ki kursiyer çok sinirlendirmişse hocayı bundan dolayı olabilir eğer ilk defa olduysa tabii erken bitirme konusunda o sinirlenmenin bir etkisi olabilir bence yarın yine aynı durum olursa dersten sonra hemen sürücü kursuna belirt. O kadar para veriliyor ama karşılığını alamıyorsun sıkıntı bir durum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
ragnar oğlu tarkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocanın tavırları konusunda senden önce ki kursiyer çok sinirlendirmişse hocayı bundan dolayı olabilir eğer ilk defa olduysa tabii erken bitirme konusunda o sinirlenmenin bir etkisi olabilir bence yarın yine aynı durum olursa dersten sonra hemen sürücü kursuna belirt. O kadar para veriliyor ama karşılığını alamıyorsun sıkıntı bir durum.
yok geçen derste aynı şekil 20 dk 30 dk arası erken bitirdi

Tümer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Tümer Atlı
Bugün 3.cü direksiyon dersime girdim 2 saat olması gereken dersi hoca hep 20 dk yarım saat erken bitiriyor öncelerde davranışı şakayla karışık iyiydi ama bugün daha sert ve beni kışkırtıcı konuştu işte bu hatayı bir daha yaparsan seni indirmek zorunda kalıcam gibi ister istemez sinirleniyorum ve sürüşümüde etkiliyor kötü bir sürüş oldu kursa söylemelimiyim sizce bu dersi erken bitirme işini
Dersler normalde 1 saat oluyor diye biliyorum

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,269
İsim
Berk Atmaca
Aslında yapması gereken şey o. Bende de ilk iyiydi sonlara doğru sertleşti ama sertleşmesi hatalarımı tekrar etmeme engel oldu. Kızar korkusuyla her şeye dikkat ettim işte. Sonrasında tekte geçtim sınavı. Daha önce hiç araba kullanmamıştım bu arada. Geçtikten sonra yemek ısmarladı sağolsun :)

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
804
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Öyle bir hakkı yok. Parasını verdiğin dersin tamamını almak zorundasın. İlk 2 3 dersinde yapabileceğin hatalar belli zaten. Hocanın değiştirilmesini talep et değiştirmek zorundalar. Bunak hasta adamların öğretim görevlisi olması kadar saçma bir sistem yok. Bende görüyorum bazı kadın öğretim görevlileri direksiyon eğitiminde gereksiz tavırlar sergileyip ses yükseltiyorlar.

Mert

80+ Silver
Kursla görüş, çuvalla para veriyorsun.

Top Bottom