Neler Yeni

Ehliyet sınavı için öneri

Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Paşadöner
Merhaba arkadaşlar ehliyete yapılacağım2 ay sonra ne zaman çalışmam gerekiyor tam olarak bilmiyorum genelde çalışılanla sinavds çıkan çok alakasız oluyormus çoğu kişi ınstagramda şu şu kisinin hesabını takip ederek sınavı geçtim gibi yorumlar görüyorum sizinde öyle önerdiğiniz hesaplar varsa yardımcı olabilir misiniz rica etsem bjrde önerdiğiniz mobil uygulama varsa

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Rüveyda Akın
Hiç öyle şeylere gerek yok. Eğer ilkokul mezunu değilsen rahatlıkla geçebilirsin. Sadece şu kanalın videolarını otur izle, yeterli. Zaten sana bir kitapçık veriyorlar ehliyete yazıldığında, biraz da ona bakarsın. Yazılı sınav çok basit.

Montofteam

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
694
İsim
Eren
Merhaba arkadaşlar ehliyete yapılacağım2 ay sonra ne zaman çalışmam gerekiyor tam olarak bilmiyorum genelde çalışılanla sinavds çıkan çok alakasız oluyormus çoğu kişi ınstagramda şu şu kisinin hesabını takip ederek sınavı geçtim gibi yorumlar görüyorum sizinde öyle önerdiğiniz hesaplar varsa yardımcı olabilir misiniz rica etsem bjrde önerdiğiniz mobil uygulama varsa

Abartmadan çalış çıkmışları çöz son günde videolu soruları izle geçilir kolay ben sırf çıkmıslar+okumayla 88 yaptım 2 3 ay önce kitapçık verdilerse onu okumayı unutma

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,161
Üyeler
162,636
Son üye
Serkan1904
Top Bottom