Hiç çalismadim 1 ay önce girdim sadece kursun verdiği sorulaei cözdüm 98 aldim kolayMerhaba Arkadaşlar 1 hafta sonra ehliyet sınavı var ve hiç çalışmadım kursun verdiği 300 sayfalık ders kitabı var günde 6-7 saat çalışşam kazanabilirmiyim 2.olarak ehliyet sınavı zormu kolaymı ?
yazılı sınav giricem hocam onu soruyorum kolaymı yoksa zormu diye 1 hafta kaldı hiç çalışmadım günde 6-7 saat çalışşam 300 sayfalık kitab bitermi bide kazanırmıyım ?Teorik mi direksiyon mu ? Teorik ise çok kolay bir sınav, biraz göz gezdirseniz ve geçmiş çıkan soruları çözseniz 80 üstü alırsınız.
@jexper67'nin dediği gibi yapabilirsin.Derslere neden gitmedin ki? Gitsen işin çok kolay olurdu.yazılı sınav giricem hocam onu soruyorum kolaymı yoksa zormu diye 1 hafta kaldı hiç çalışmadım günde 6-7 saat çalışşam 300 sayfalık kitab bitermi bide kazanırmıyım ?
Hocam niye kastın ki bu kadar ben sınavdan önce 40 dakika börekçide baktım 90 aldım aşırı kolay bir sınav zatenBenim de 04/09 tarihinde e-sınavım var. İnternetten her gün test çözdüm, hocaların verdikleri testleri yaptım. Genelde 45-50 arası doğrum oluyor. Birazcık internetten test çöz yaparsın, zaten sorular kolay. Önerdiğim site: https://ehliyetsinavihazirlik.com/index.php/2020-ehliyet-sinav-sorulari-coz.html
doğru diyorsunuzda benim arabalara ilgim 0 aile illa alacaksın diyor ondan sordum zormu kolaymı diyeHocam niye kastın ki bu kadar ben sınavdan önce 40 dakika börekçide baktım 90 aldım aşırı kolay bir sınav zaten
arabayla ilgili pek bişe bilmiyorum ondan dolayıHocam niye kastın ki bu kadar ben sınavdan önce 40 dakika börekçide baktım 90 aldım aşırı kolay bir sınav zaten
Hocam çıkmış sorulara bakdoğru diyorsunuzda benim arabalara ilgim 0 aile illa alacaksın diyor ondan sordum zormu kolaymı diye
Mesaj otomatik birleştirildi:
arabayla ilgili pek bişe bilmiyorum ondan dolayı
bakıcam arkadaşlar son olarak aranızda hiç çalışmadan alan varmı merak ettimHocam çıkmış sorulara bak