Ehliyet sınavından kaldım

Exdcedy

80+
Reaksiyon skoru
78
iki duba arasında plastik Zincir vardı rüzgardan sallaniyodu dubalara temas etmeden geçtim parkimi tam şekilde yaptım zincire surttun kaldın dedi 3 hocadan 2 si görmedim 1 gördüm dedi kaldım hiç bir türlü surttugume inanmiyorum ne yapabilirim somut birşeyle kanitliyabilirlermi bana surttugumu

yapcak bişey yok ben ilk sınavımda kadına bakam derken direkt dubayı ezdim kalmıştım.

hocam kalınca süreç nasıl ilerliyor bir sonraki sınav ücreti ne kadar oluyor 2.5k diye duymustum ve meb sanırım kaldığımız için ders almayı zorunlu tutuyormuş bir de ders ücreti ile toplam 4-5k yı buluyor diyorlar doğru mudur

hocam kalınca süreç nasıl ilerliyor bir sonraki sınav ücreti ne kadar oluyor 2.5k diye duymustum ve meb sanırım kaldığımız için ders almayı zorunlu tutuyormuş bir de ders ücreti ile toplam 4-5k yı buluyor diyorlar doğru mudur
evet yaklasık o kadar oluyodu gecen sene

İlk sınav 2k di şimdi 6k vercem ama adama 100k lik beddua ettim

kötü komisyon mağduru oluyorsunuz hocam geçmiş olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,415
Üyeler
189,834
Son üye
egea12345
Geri