Neler Yeni

Ehliyeti nasıl çıkartırım

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
gençler birkaç ay önce direksiyon sınavını geçtim diplomamı falan verdiler şimdi 2500tl var bunu nereye yatırcam ilk önce nüfus müdürlüğüne mi gitmem lazım

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
gençler birkaç ay önce direksiyon sınavını geçtim diplomamı falan verdiler şimdi 2500tl var bunu nereye yatırcam ilk önce nüfus müdürlüğüne mi gitmem lazım
Paraları yatırıp gideceksin. Başka nereye yatırılıyor bilmiyorum biz nüfus müdürlüğünün oradaki PTT ye nakit olarak vermiştik. Parayı yatırmadan işlem yapmazlar ilk para yatmalı.

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Paraları yatırıp gideceksin. Başka nereye yatırılıyor bilmiyorum biz nüfus müdürlüğünün oradaki PTT ye nakit olarak vermiştik. Parayı yatırmadan işlem yapmazlar ilk para yatmalı.
tamam sağolasın

Reapt0r

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
Ayberk Albayrak
nüfüs müdürlüğünden randevu al, ziraat veya ptt den ücretleri yatır makbuzunu al, randevuna git, giderken kimlik ,belge ve biyometrik fotoğraf götürmeyi unutma.İçeride senden onları istiyorlar, parmak izini alan bir makina var onda tek tek parmak izlerini alıyorlar, 2 -3 kağıda next next diye imza atıyon , geçici belge verip gönderiyorlar,1veya 2 hafta içinde ehliyetin evine gelir, gelmezse takip no dan kontrol edip gidip ptt den alabilirsin.Bazen ptt şubeye erken geliyor ama kuryeler evine geç getiriyor. ben ptt gidip almıştım.

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
randevu al, parayı banka hesabından veya pttden yatır, randevu aldığın müdürlüğe git, randevu saatinde otomattan sıra al, sonrasını zaten hallediyorsun, yanında tc olması yeterli sağlık raporunu orada tekrar çıakrtıyorlar, daha 4 5 gün öncer çıkarttım bu şekilde ilerledi de ücret 3.258tl 2500tl değil

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
randevu al, parayı banka hesabından veya pttden yatır, randevu aldığın müdürlüğe git, randevu saatinde otomattan sıra al, sonrasını zaten hallediyorsun, yanında tc olması yeterli sağlık raporunu orada tekrar çıakrtıyorlar, daha 4 5 gün öncer çıkarttım bu şekilde ilerledi de ücret 3.258tl 2500tl değil
ziraat mobil bankacılık üzerinden yatırsam olur mu ücreti

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,845
Üyeler
167,013
Son üye
spawn153
Top Bottom