eşşek herif
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,394
forumdaslar ehliyetim gelmisti evde olmadıgıım ıcın nufusa gerı donmus baskası alabiliyor mu yoksa illa ben mi almak zorundayim
Benim annem evdeydi annem aldı zaten ikinci bir kişi soruyorlar nüfus müdürlüğündeforumdaslar ehliyetim gelmisti evde olmadıgıım ıcın nufusa gerı donmus baskası alabiliyor mu yoksa illa ben mi almak zorundayim![]()
öyle değil hocam, eve geldiğinde kimse yoktu nüfus müdürlüğüne geri döndü, ordan basskası alabiliyor mu onu sormustumBenim annem evdeydi annem aldı zaten ikinci bir kişi soruyorlar nüfus müdürlüğünde
Geri gitsede prosedür bu şekilde gördüğüm kadarıyla.öyle değil hocam, eve geldiğinde kimse yoktu nüfus müdürlüğüne geri döndü, ordan basskası alabiliyor mu onu sormustum
ehliyeti çıkarırken kargoyu sizden hariç 1 kişinin ismini yazıyorlar o alabilir diye tek o alabilir onun harici kimlik ehliyet gibi belgeler herkese verilmiyor diye biliyorum .forumdaslar ehliyetim gelmisti evde olmadıgıım ıcın nufusa gerı donmus baskası alabiliyor mu yoksa illa ben mi almak zorundayim![]()
bu mevzu da eve gönderilmeyle alakali yaGeri gitsede prosedür bu şekilde gördüğüm kadarıyla.
Alıntıyı görüntüle
nüfustaki calısan aileden biri alabilir eve gelince dedi isim yazdirmadi öyleehliyeti çıkarırken kargoyu sizden hariç 1 kişinin ismini yazıyorlar o alabilir diye tek o alabilir onun harici kimlik ehliyet gibi belgeler herkese verilmiyor diye biliyorum .
işte normalde yazdırması gerek siz harici nüfus müdürlüğündende ismini yazdırdığınız kişi teslim alır günün sonunda mantık aynı yere geliyorbu mevzu da eve gönderilmeyle alakali ya
Post automatically merged:
nüfustaki calısan aileden biri alabilir eve gelince dedi isim yazdirmadi öyle
bunların numarası var mi bi arayayim yaişte normalde yazdırması gerek siz harici nüfus müdürlüğündende ismini yazdırdığınız kişi teslim alır günün sonunda mantık aynı yere geliyor
Nüfus müdürlüğünün alo199bunların numarası var mi bi arayayim ya