Sorum yok cevap anahtarı lazım hem ben hemde arkadaşım içinSorun nedir ?
Bulsam buraya sorarmıydım yok sadece matematiğin var yt de o kadarinternette veya youtube'de araştırarak bulabilirsin
Dediğin şeylerle alakası bile yok boş yapıyosunKardeşim anladığım kadarıyla cevap anahtarı istiyorsun. Ödevini yetiştiremedin ve cevap anahtarından bakarak halletmeye çalışacaksın ve cevap anahtarını bulamadın.
Neden bahsettiğini bilmiyorum ama sana önerim cevap anahtarından bakarak soruları işaretleme. Çünkü Türkçe bunları hak etmedi. Türkçeyi katletmene izin vermeyeceğim.
Kral adam kontrol etmek için istiyor, kopya çekmek için değilKardeşim anladığım kadarıyla cevap anahtarı istiyorsun. Ödevini yetiştiremedin ve cevap anahtarından bakarak halletmeye çalışacaksın ve cevap anahtarını bulamadın.
Neden bahsettiğini bilmiyorum ama sana önerim cevap anahtarından bakarak soruları işaretleme. Çünkü Türkçe bunları hak etmedi. Türkçeyi katletmene izin vermeyeceğim.
Namık Kemal'de kontrol etmek için isterdi.Kral adam kontrol etmek için istiyor, kopya çekmek için değil
Fazla önyargı zararlıdır, herkesin yolu aynı değildirNamık Kemal'de kontrol etmek için isterdi.
Ben de geçtim o yollardan ne için istediğini gayet iyi biliyorum.
neysa en azindan mesaşlar yukarda kalıyo umarim cevapini alir
Daha iyi bir Türkçe kullanabilir misiniz?Kontrol etmem gerek e odevde sçama cevaplar veriyorlar buraya yazdım umarım rahatsız etmemişimdir ama gerçekten çok lazım