Merhaba arkadaşlar. Discord'da küçük bir ekibimiz var ama aktiflik düştüğü için oyun oynayacak arkadaşlar arıyoruz. Yaş ortalamamız 16-18 arası sayılabilir. Çoğu oyunu oynuyoruz. Steam'imden oyunlarıma bakabilirsiniz. Discord ve Steam ismim: Ardpow
dc den attım ama ben yaşlıyımMerhaba arkadaşlar. Discord'da küçük bir ekibimiz var ama aktiflik düştüğü için oyun oynayacak arkadaşlar arıyoruz. Yaş ortalamamız 16-18 arası sayılabilir. Çoğu oyunu oynuyoruz. Steam'imden oyunlarıma bakabilirsiniz. Discord ve Steam ismim: Ardpow
Şuanlık Ets ve Valo var elimde ilerleyen zamanda bi setup alırsam haber ederim.Merhaba arkadaşlar. Discord'da küçük bir ekibimiz var ama aktiflik düştüğü için oyun oynayacak arkadaşlar arıyoruz. Yaş ortalamamız 16-18 arası sayılabilir. Çoğu oyunu oynuyoruz. Steam'imden oyunlarıma bakabilirsiniz. Discord ve Steam ismim: Ardpow
tabi sorun değil kabul ettimdc den attım ama ben yaşlıyım
tamam hocam ets 2 oynuyoruz arada valo oynayan vardır belki.Şuanlık Ets ve Valo var elimde ilerleyen zamanda bi setup alırsam haber ederim.
Geçenlerde bi tane daha böyle konu vardı ben ve bi arkadaş haftalık 1k'ya size oyun arkadaşı olabiliriz detayları özelden konuşalımMerhaba arkadaşlar. Discord'da küçük bir ekibimiz var ama aktiflik düştüğü için oyun oynayacak arkadaşlar arıyoruz. Yaş ortalamamız 16-18 arası sayılabilir. Çoğu oyunu oynuyoruz. Steam'imden oyunlarıma bakabilirsiniz. Discord ve Steam ismim: Ardpow
parayla arkadaş mı olurGeçenlerde bi tane daha böyle konu vardı ben ve bi arkadaş haftalık 1k'ya size oyun arkadaşı olabiliriz detayları özelden konuşalım
Konuma Bakabilirsin Belki Katılmak İsteyen Arkadaşların Olur Aramıza BeklerizMerhaba arkadaşlar. Discord'da küçük bir ekibimiz var ama aktiflik düştüğü için oyun oynayacak arkadaşlar arıyoruz. Yaş ortalamamız 16-18 arası sayılabilir. Çoğu oyunu oynuyoruz. Steam'imden oyunlarıma bakabilirsiniz. Discord ve Steam ismim: Ardpow
Hocam siz bana 1k verin ben sizin oyun arkadaşınız olayım.Geçenlerde bi tane daha böyle konu vardı ben ve bi arkadaş haftalık 1k'ya size oyun arkadaşı olabiliriz detayları özelden konuşalım
Haklısın Atam.parayla arkadaş mı olur
2 kişi gelmese de olur.Geçenlerde bi tane daha böyle konu vardı ben ve bi arkadaş haftalık 1k'ya size oyun arkadaşı olabiliriz detayları özelden konuşalım
Bal gibi de olur hocamparayla arkadaş mı olur
İhtiyacı olan sizsinizHocam siz bana 1k verin ben sizin oyun arkadaşınız olayım.
Haklısın Atam.
Ben tek yeterim ya2 kişi gelmese de olur.
Dostum pc alınca gelebilirim belkiİstekleri kabul ettim hocam.