Wilot
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 179
Merhaba, aslında bu bir yardım isteme ekip arama vs. konusu değil biraz daha dertleşme gibi bir şey. Oyun yapmayı çok seviyorum ki bundan 4 ay öncesine kadar da 6 ay boyunca bununla ilgili bir şirkette çalışıyordum ve ne kadar zor şeyler ile de karşılassam (direkt oyun üzerine değildi ve en zorlayanı mikrofondaki ses verisini işleyerek base64 e çevirmek olmuştu neredeyse 1 ay kadar bunun için uğraşmıştım ki stajyer maaşı diye 5-6k gibi bir maaş alarak bazen 12-13 saat mesai yapıyordum) zevkli geçiyordu, ne yapacağımı biliyordum ekibi yönlendirebiliyordum önce bunu sonra bunu yapıcaz vs şeklinde fakat tek başıma bir projeye başlamak istediğimde bunu yapamıyorum ne zevk alıyorum ne de nereden başlayıp nereden ilerleyeceğimi düşünebiliyorum. Ekip olmadan bir oyun geliştirmenin asıl zorluğu bence projenin her şeyini tek yapmaktan ziyade tek başına çalışmak ve bunun bir motivasyon sağlayamaması olduğunu düşünüyorum artık. Bu konuda deneyimli kişiler vardır elbet aramızda bunu nasıl atlatabilirim veya nasıl bir çözüm bulabilirim, aklımda 3-4 farklı fikir var ve özellikle 1 i olmak üzere 2sinden cidden çok umutluyum ama yine de yapacak hevesi bulamıyorum kendimde motive edemiyorum hiç bir şekilde. Sadece bana mı böyle oluyor ve çözümü nedir bütçem olsa ekip kurmak isterim bunu çözmek için fakat buna bir bütçemde yok maalesef ama projelerimi de geliştirip çıkarmak istiyorum nasıl bir yol izleyebilirim nasıl motive edebilirim kendimi bununla ilgili