Yardım EKİPMAN FİKİR ALIŞVERİŞİ !!!

beyt101

80+
Reaksiyon skoru
40
İyi forumlar.

Bu konuyu, benim gibi yeni ekipman almak isteyenlerin fikir sahibi olması için açtım. Tecrübesi olan arkadaşlar görüşlerini paylaşırlarsa sevinirim.

Kasım indirimlerinde kulaklık, mouse, klavye yenilemeyi ve yeni bir controller almayı düşünüyorum. Önceliğim fiyat-performans.

🎮 Controller:

Xbox Series (9. nesil) Wireless almayı planlıyorum ama stick drift gibi sorunlardan bahsediliyor. Kullananların yorumlarını ve alternatif markaları duymak isterim.

⌨️ Klavye - 🖱️ Mouse - 🎧 Kulaklık:
Üçünün de aynı marka (mümkünse), aynı renk ve kablosuz olmasını istiyorum. (ekosistem açısından).
Klavye sesi olarak Aula F75 hoşuma gidiyor ama markanın kulaklık ve mouse tarafı nasıl, emin değilim.
Mouse genelde CS2 için kullanılacak, hafif olması önemli.
Kulaklıkta ise mikrofon kalitesi ve FPS oyunlarında ses konumlandırması önceliğim.

Paylaştığım görseldeki gibi temiz bi görüntü elde etmek istiyorum , o yüzden kablosuz durumuna takıntılıyım biraz.
Bu 4 ürün için bütçem ortalama 10-15 lira arası , çok ekstrem ürünler değil , fp ve tatmin edicek tarzda ürünler arıyorum.

Görüş, öneri ve tecrübelerinizi paylaşırsanız çok yardımcı olur.
Şimdiden teşekkürler, iyi forumlar!

Ekler

• PC ÖRNEK.webp
    PC ÖRNEK.webp
    40.1 KB · Hit: 44
marka aynı olursa biraz tuzlu oluyor isterseniz birbirinden farklı ama fp urunler atabilirim

15k max butce dmi hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mouse

kulaklık

gamepad

Son düzenleme:
15k max butce dmi hocam

mouse

kulaklık

gamepad
evet bütçe o civarda , klavye önerin var mıdır ?

bide son olarak hyperx atıcam

hocam klavye onerisi olarak suan hala arastrıyorum aksdjlaksjdlkasjdkl

hocam normalde aluminyum klavyeler var ama kablosuz istedginiz için bunu attım cok guzel klavye isterseniz kablolu manyetik klavye de atabilirim

Xbox Series (9. nesil) Wireless almayı planlıyorum ama stick drift gibi sorunlardan bahsediliyor. Kullananların yorumlarını ve alternatif markaları duymak isterim.
Bu kısma gamesir cyclone 2 öneririm. Pc için çok daha mantıklı, drift yapmayan ve mekanik tuşlara sahip bir kol. Ben de uzun süre kullandım lakin inceleme kanalı olduğumdan kendime bir g7 pro satın aldım ve sonrasında ona geçtim. Eğer alabilirseniz g7 pro da kesinlikle öneririm

fp ürünler zaten gamepad in kendi şarj istasyonu da var bu fiyata iyi bence
evet knk diğer arkadaşın attığı controllera da baktm xbox 9. nesil bi tık özelliksiz kalıyo gibi ya da kendini tam iyi tanıtamıyo , anlamadım tam

evet knk diğer arkadaşın attığı controllera da baktm xbox 9. nesil bi tık özelliksiz kalıyo gibi ya da kendini tam iyi tanıtamıyo , anlamadım tam
Hocam alırken gale hall combo siyah modelini seç bu aralar wraith de indrm olacak belki biraz daha düşebilir 11 11 indrimlerinde beklersen daha iyi olur

knk bu attığın mousa alternatif bi fp var mı ya da birsürü çeşidi var mesela extreme , pro max falan onlar nedir tam olarak

knk bu attığın mousa alternatif bi fp var mı ya da birsürü çeşidi var mesela extreme , pro max falan onlar nedir tam olarak
hocam sensor ve batarya artıyor ama cokta bir fark yok aralarında

x1 pro max modeline bakabilirsin diger modellerde 8k dongle yok çünkü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,498
Üyeler
184,464
Son üye
tfyeer
Geri