Ekipman önerisi istiyorum

Reaksiyon skoru
0
Merhaba ben W60 BBL Edition klavyeyi almak istiyorum ama BBL Edition olduğu için değil bana siyah ekipmanlar lazım ayrıca Darmoshark M3 V2 faresini almak istiyorum bu bütçelerde sizce ekipmanlar iyi mi tavsiyeniz var mıdır ve BBL Edition W60'ın kasası sarı olduğu içim siyah setup da kötü durur mu sizce?

Merhaba ben W60 BBL Edition klavyeyi almak istiyorum ama BBL Edition olduğu için değil bana siyah ekipmanlar lazım ayrıca Darmoshark M3 V2 faresini almak istiyorum bu bütçelerde sizce ekipmanlar iyi mi tavsiyeniz var mıdır ve BBL Edition W60'ın kasası sarı olduğu içim siyah setup da kötü durur mu sizce?
Mouse için bütçen nedir? Klavye için ayırdığın bütçeyide söylersen önerilerde bulunabilirim.

İkiside 2.5090 civarı ama mouse için 2 bile bence fazla

bütçen nedir tam klavye ve fare için ayrı ayrı

İkiside 2.5090 civarı ama mouse için 2 bile bence fazla
klavye için w60 en iyi seçenek o fiyatlarda ama mouse için bütçeni arttır bence.
yanında gelen erkanlı dock uyla falan öneririm değer çıktığına sensörü falan da en iyilerinden

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

klavye için w60 en iyi seçenek o fiyatlarda ama mouse için bütçeni arttır bence.
yanında gelen erkanlı dock uyla falan öneririm değer çıktığına sensörü falan da en iyilerinden
pixart mcu

Mouse için bütçemi artıramam ama w60 ında stokları tükenmiş alternatif ne olabilir klavye

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

pixart mcu
W60 yok hocam stok haberin olsun

Dediğiniz model klavyenin keycaps'leri ışık geçirmediği için geceleri harfleri belli olmuyor bunu bilerek alın sonra pişman olmayın.forumda gördüm böyle geceleri.

Ekler

• 14512.webp
    14512.webp
    73.7 KB · Hit: 7
  • 14514.webp
    14514.webp
    361.1 KB · Hit: 6
Çok teşekkürker ama stokları bitmiş başka bir şey önere bilir misiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular