Neler Yeni

Ekonomi Harika Mükemmel

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
knk başa yeni gelen kişi ne yapabilirki doğru düzgün hiçbir şey üretmiyoruz fabrika yok. bu saatten sonra çook zor yurtdışına gitmekten başka çare yok

Son düzenleme:

Bergee

80+ Silver
Bir şey yazacağım olmayacak Allah bu baştakilerin canını alıp bizim canımıza katsın inşAllah tez zamanda hepsinin ve ölmesini diliyorum! Artık bu kadar iğrenç düşüncelere sahibim! Benim için hepsi bitti 2023'te arabistana yollayacağız hepsini az kaldı az!!!!!!!!!! CANIMIZI ALMADIKLARI KALDI Bİ ONUDA VERMİYORUZ !! ALLAH ALLAH DİYE DİYE KULAK ARKASINI BİLE DOLDURDU O .................................................... EDEMİYORUM KÜFÜRDE! DOLDUM ÇOK DOLDUM ÇOK! HER ŞEYE ALLAHI DİNİ KARIŞTIRARAK MİLLETİ BUNCA SENE UYUTUP ALTTAN YEMEDİKLERİ B*K KALMADI YETTİ YA VALLAHİ YETTİ!!!!!!!!!!!!!!!!

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Saygı duyulacak hiçbir şey yok. Saygıyı haketmiyorlar. Yıllardır şükret şükret diye diye insanları din korkuları ile korkuttular. Yüce Gazi Mustafa Kemal Atatürk "Din gibi temiz bir duygu, politika gibi kirli oyunlara alet edilemez. Din, ait olduğu yerde, temiz vicdan sahnesinde yaşanmalıdır." diye boşuna dememiş.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben de ankaradayım özelden yaz yardımcı olurumrandevu için. Maalesef torpil olmadan diş konusunda randevu almak bi hayli zor artık :D
çook teşekkürler ama okulda diş teli takmak istemiyorum koca bir yaz randevu arayıp bulamadım dişimde sallanıyor ne yapcam bilemiyorum

louis bloom

80+ Silver
Bir şey yazacağım olmayacak Allah bu baştakilerin canını alıp bizim canımıza katsın inşAllah tez zamanda hepsinin ve ölmesini diliyorum! Artık bu kadar iğrenç düşüncelere sahibim! Benim için hepsi bitti 2023'te arabistana yollayacağız hepsini az kaldı az!!!!!!!!!! CANIMIZI ALMADIKLARI KALDI Bİ ONUDA VERMİYORUZ !! ALLAH ALLAH DİYE DİYE KULAK ARKASINI BİLE DOLDURDU O .................................................... EDEMİYORUM KÜFÜRDE! DOLDUM ÇOK DOLDUM ÇOK! HER ŞEYE ALLAHI DİNİ KARIŞTIRARAK MİLLETİ BUNCA SENE UYUTUP ALTTAN YEMEDİKLERİ B*K KALMADI YETTİ YA VALLAHİ YETTİ!!!!!!!!!!!!!!!!
kardeşim o kadar haklısın ve o kadar iyi anlıyorum ki isyanını ben seçime vb de inanmıyorum artık anketlerde hala aynı her şey

Bergee

80+ Silver
kardeşim o kadar haklısın ve o kadar iyi anlıyorum ki isyanını ben seçime vb de inanmıyorum artık anketlerde hala aynı her şey
25 yaşındayım kendi kendime yaptım her şeyimi ve hala da yapmaya çalışıyorum. 8 yıllık ilişkim var evlenmek üzereyiz her sene 1 sene daha erteliyoruz düzelir daha iyi olur diye. Öyle diye diye daha da kötüye gidiyor her şey evlenemiyorum bile ama sorsan gençler evlenmek istemiyormuş. Dininiz batsın artık yere! Elhamdülillah müslümanızda müslümanlık mı bıraktılar! Artık Allah'ada inanmama noktasına kadar geldim sabrım kalmadı.........

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
knk mesajını silermisin biraz tehlikeli gibi geldi bana ifadeye vs. çağrılma

Bergee

80+ Silver
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım

louis bloom

80+ Silver
25 yaşındayım kendi kendime yaptım her şeyimi ve hala da yapmaya çalışıyorum. 8 yıllık ilişkim var evlenmek üzereyiz her sene 1 sene daha erteliyoruz düzelir daha iyi olur diye. Öyle diye diye daha da kötüye gidiyor her şey evlenemiyorum bile ama sorsan gençler evlenmek istemiyormuş. Dininiz batsın artık yere! Elhamdülillah müslümanızda müslümanlık mı bıraktılar! Artık Allah'ada inanmama noktasına kadar geldim sabrım kalmadı.........
boşuna demiyorlar Baştaki, karl marx dan daha fazla ateist nesil yetiştirdi diye. herkesin gelecek konusunda endişesi olurdu eskiden. artık endişe değil kimsenin gelecek planı yok ülke de artık ehrkes anlık yaşıyor

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,931
İsim
Hacı
Reis sonuna kadar haklı.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,445
İsim
Diyarhan
Videoyu izledim. Haklı bir isyan ama daha eleştirel ve analizci şekilde değerlendirse bence çok daha ses getirirdi. İnsta storysi hissi verdi.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
knk başa yeni gelen kişi ne yapabilirki doğru düzgün hiçbir şey üretmiyoruz fabrika yok. bu saatten sonra çook zor yurtdışına gitmekten başka çare yok
herkes böyle diyip yurt dışına giderse ülke mi düzelir ? Kendin diyorsun üretim yapmamız lazım fabrika açmamız lazım.

Top Bottom