çook teşekkürler ama okulda diş teli takmak istemiyorum koca bir yaz randevu arayıp bulamadım dişimde sallanıyor ne yapcam bilemiyorumSaygı duyulacak hiçbir şey yok. Saygıyı haketmiyorlar. Yıllardır şükret şükret diye diye insanları din korkuları ile korkuttular. Yüce Gazi Mustafa Kemal Atatürk "Din gibi temiz bir duygu, politika gibi kirli oyunlara alet edilemez. Din, ait olduğu yerde, temiz vicdan sahnesinde yaşanmalıdır." diye boşuna dememiş.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben de ankaradayım özelden yaz yardımcı olurumrandevu için. Maalesef torpil olmadan diş konusunda randevu almak bi hayli zor artık
kardeşim o kadar haklısın ve o kadar iyi anlıyorum ki isyanını ben seçime vb de inanmıyorum artık anketlerde hala aynı her şeyBir şey yazacağım olmayacak Allah bu baştakilerin canını alıp bizim canımıza katsın inşAllah tez zamanda hepsinin ve ölmesini diliyorum! Artık bu kadar iğrenç düşüncelere sahibim! Benim için hepsi bitti 2023'te arabistana yollayacağız hepsini az kaldı az!!!!!!!!!! CANIMIZI ALMADIKLARI KALDI Bİ ONUDA VERMİYORUZ !! ALLAH ALLAH DİYE DİYE KULAK ARKASINI BİLE DOLDURDU O .................................................... EDEMİYORUM KÜFÜRDE! DOLDUM ÇOK DOLDUM ÇOK! HER ŞEYE ALLAHI DİNİ KARIŞTIRARAK MİLLETİ BUNCA SENE UYUTUP ALTTAN YEMEDİKLERİ B*K KALMADI YETTİ YA VALLAHİ YETTİ!!!!!!!!!!!!!!!!
25 yaşındayım kendi kendime yaptım her şeyimi ve hala da yapmaya çalışıyorum. 8 yıllık ilişkim var evlenmek üzereyiz her sene 1 sene daha erteliyoruz düzelir daha iyi olur diye. Öyle diye diye daha da kötüye gidiyor her şey evlenemiyorum bile ama sorsan gençler evlenmek istemiyormuş. Dininiz batsın artık yere! Elhamdülillah müslümanızda müslümanlık mı bıraktılar! Artık Allah'ada inanmama noktasına kadar geldim sabrım kalmadı.........kardeşim o kadar haklısın ve o kadar iyi anlıyorum ki isyanını ben seçime vb de inanmıyorum artık anketlerde hala aynı her şey
knk mesajını silermisin biraz tehlikeli gibi geldi bana ifadeye vs. çağrılmaBir şey yazacağım olmayacak Allah bu baştakilerin canını alıp bizim canımıza katsın inşAllah tez zamanda hepsinin ve ölmesini diliyorum! Artık bu kadar iğrenç düşüncelere sahibim! Benim için hepsi bitti 2023'te arabistana yollayacağız hepsini az kaldı az!!!!!!!!!! CANIMIZI ALMADIKLARI KALDI Bİ ONUDA VERMİYORUZ !! ALLAH ALLAH DİYE DİYE KULAK ARKASINI BİLE DOLDURDU O .................................................... EDEMİYORUM KÜFÜRDE! DOLDUM ÇOK DOLDUM ÇOK! HER ŞEYE ALLAHI DİNİ KARIŞTIRARAK MİLLETİ BUNCA SENE UYUTUP ALTTAN YEMEDİKLERİ B*K KALMADI YETTİ YA VALLAHİ YETTİ!!!!!!!!!!!!!!!!
Çağırmazlarsa hepsinin a.....................knk mesajını silermisin biraz tehlikeli gibi geldi bana ifadeye vs. çağrılma
boşuna demiyorlar Baştaki, karl marx dan daha fazla ateist nesil yetiştirdi diye. herkesin gelecek konusunda endişesi olurdu eskiden. artık endişe değil kimsenin gelecek planı yok ülke de artık ehrkes anlık yaşıyor25 yaşındayım kendi kendime yaptım her şeyimi ve hala da yapmaya çalışıyorum. 8 yıllık ilişkim var evlenmek üzereyiz her sene 1 sene daha erteliyoruz düzelir daha iyi olur diye. Öyle diye diye daha da kötüye gidiyor her şey evlenemiyorum bile ama sorsan gençler evlenmek istemiyormuş. Dininiz batsın artık yere! Elhamdülillah müslümanızda müslümanlık mı bıraktılar! Artık Allah'ada inanmama noktasına kadar geldim sabrım kalmadı.........
herkes böyle diyip yurt dışına giderse ülke mi düzelir ? Kendin diyorsun üretim yapmamız lazım fabrika açmamız lazım.knk başa yeni gelen kişi ne yapabilirki doğru düzgün hiçbir şey üretmiyoruz fabrika yok. bu saatten sonra çook zor yurtdışına gitmekten başka çare yok