Neler Yeni

Ekonomideki sorun ne?

ubeyeyeyeyeyeyeyeye

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
534
İsim
Ubeydullah Can
Bizim ekonomimizin sorunu ne? Neden düzeltilemiyor?

eşşek herif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Furkan
Bizim ekonomimizin sorunu ne? Neden düzeltilemiyor?
sebebi: Dünyanın önde gelen üç büyük kredi derecelendirme kuruluşunun aynı anda Türkiye’yi ‘yatırım yapılamaz’ bir not seviyesine indirmesi ve görünümünü de ‘negatif’ olarak açıklaması son derecede düşündürücü. Doğrudan-kalıcı yabancı yatırım sermayesi de, kısa vadeli spekülatif sermaye girişleri de bıçak gibi kesildi neredeyse.

Dahası  
Reaksiyon skoru
323
İsim
Habes Maymunu
Bir ülkede son 20 yılda bu halk 9 kere seçime gittiyse bu hoş olan bir durum değildir . Çünkü 2 yılda bir hükümet hiçbir şey yapamaz ve seçim bütçeleri bizim hazinemizden karşılanıyor yani bizim vergilerimizle ben sorunun başlangıcının bu olduğunu düşünüyorum.

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser
Eğitim çok önemli. Eğer ezber üzerine eğitim yaparsan büyük ihtimal mezun olduktan sonra aldığın eğitim boşa gider çünkü ezber sadece baştakileri tatmin eder ve senin sadece sınav notuna bakılır eğer eğitimimiz öğrenmeye dayalı olsa insanlar kendi yeteneklerine göre yol alsa yanlış kişiler başa geçmez ve halkın da eğitimi yüksek olduğundan hızlıca yükseliriz

Dahası  
Reaksiyon skoru
323
İsim
Habes Maymunu
Eğitim çok önemli. Eğer ezber üzerine eğitim yaparsan büyük ihtimal mezun olduktan sonra aldığın eğitim boşa gider çünkü ezber sadece baştakileri tatmin eder ve senin sadece sınav notuna bakılır eğer eğitimimiz öğrenmeye dayalı olsa insanlar kendi yeteneklerine göre yol alsa yanlış kişiler başa geçmez ve halkın da eğitimi yüksek olduğundan hızlıca yükseliriz
Eğitimden önceki önceliğin hukuk sistemi olduğunu düşünüyorum . Bence hukuk sistemi değiimediği sürece eğitimde o kadar köklü bir değişiklik yapamayız.

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser
Eğitimden önceki önceliğin hukuk sistemi olduğunu düşünüyorum . Bence hukuk sistemi değiimediği sürece eğitimde o kadar köklü bir değişiklik yapamayız.
Evet eğitim ve hukuk sistemi çok komik bir durumda

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Bilinçli hatalı harcamak. Mesela Belediye yol yapacak şimdi bu malzeme alacak gidiyor pahalı ve tanıdığından alıyor bu sadece basit örnek bunu herkes yapıyor. Ne de olsa ekmek elden su gölden. Halk köpek gibi çalışsın devlet parayı çar çur etsin.

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser
Bilinçli hatalı harcamak. Mesela Belediye yol yapacak şimdi bu malzeme alacak gidiyor pahalı ve tanıdığından alıyor bu sadece basit örnek bunu herkes yapıyor. Ne de olsa ekmek elden su gölden. Halk köpek gibi çalışsın devlet parayı çar çur etsin.
hep aynılar kaliteli malzeme almak yerine yandaşlardan alıyorlar ve daha fazla ödüyorlar sonra 3-4 yıl geçmeden o yol bozuluyor halkın parasıyla onarılıyor yine yandaşlardan alıyorlar bizim burda her 3-4 senede bir yollar bozulur büyük ihtimal kalitesiz mal kullanmalarındandır

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Eğitime önem verilmediğinden ve işi bilmeyen insanların başa gelmesinden kaynaklandığından düşünüyorum.

Evren avcı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,284
İsim
Evren avcı
vataan haani egonomimiz cok eyi!!!

ubeyeyeyeyeyeyeyeye

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
534
İsim
Ubeydullah Can

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser
Biz gençlere iyi bir Türkiye sunulmadı inşallah bizden sonra gelecek nesillere iyi ve refah bir Türkiye sunarız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,577
Üyeler
163,194
Son üye
shaydo
Top Bottom