Neler Yeni

Ekonomimiz Ne Durumda Ve Nasıl Düzeltilebilir?

Eskel

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,956
İsim
Emin
Reisin oğlu babasını görmeden büyümüş KEŞKE BİZDE ONU GORMEDEN BÜYÜSEDİK

serdar baskan

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
22,009
Mediakraft Türkiye Caferağa Mah. İstanbul
İsim
serdar aksu
İlgilendiği Kategoriler
bilim/deney
RTE de de pek vizyon olduğu söylenemez, sadece başka ülkelerin kuklası olmadığı için seçilebilir.
Yönetim kötü olabilir fakat hdp gibi partiler daha kötüye çevirme yönünde vatan haini dışında ne denir ki bunlara? Olabilir değil direk öyle :D

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,815
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Yetimin öksüzün verdiği vergi ya emine hanımın musluğuna gidiyor ya da herhangi bir milletvekilinin 20 bin liraklik maasina gidiyor
Yorum sabitleme özelliği olsa senin yorumunu bu konuya sabitlerdim O kadar haklısın ki

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
fatih arslan
RTE de de pek vizyon olduğu söylenemez, sadece başka ülkelerin kuklası olmadığı için seçilebilir.
işte buna kesinlikle katılmıyorum.. nasıl vizyon yok mesela. tamam herşeyleri doğru değil hatalarıda var elbette ama 18 yılda memleketin nerden nereye geldiide aşikar.nyse o konulara girip uzatmamak en iyisi.

T.P.G.

80+ Titanium
Kanka sen kötü olan birşeyi başka kötü olan şeylerle savunuyorsun.
La şuan durumumuz kötü şuana bakıp sorgulamak yerine chp ye laf atmanın mantığı ne?
Ayrıca böyle gittiği sürece değiştirecek donunda kalmayacak haberin ola.
biliyorum fakat bak şimdi, benim CHP yi eleştirme nedenim yaptıkları, konuşmaları ve sürekli kendileriyle çelişmeleri. kendisiyle çelişen bir adama 5 sene ülkeyi emanet eder misin? HDP mesela, adamlar PKK için terör örgütü diyemiyor mahalle, sokak adlarını ölen teröristler koyuyor. Bunlara verir misin? kime verirsin lütfen söyle?

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,815
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
işte buna kesinlikle katılmıyorum.. nasıl vizyon yok mesela. tamam herşeyleri doğru değil hatalarıda var elbette ama 18 yılda memleketin nerden nereye geldiide aşikar.nyse o konulara girip uzatmamak en iyisi.
haklısın
özellikle polemik olmasın dedim konuda
ve Haklısın

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Ahahakslssjsjsksk.
Valla güldürdün knk.
Babam zaten 20 yıl önce mağarada yaşıyordu.

Eskel

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,956
İsim
Emin
En büyük sorun kendi markalarımız olmaması

serdar baskan

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
22,009
Mediakraft Türkiye Caferağa Mah. İstanbul
İsim
serdar aksu
İlgilendiği Kategoriler
bilim/deney

T.P.G.

80+ Titanium
ekonomi yönetimi (bu damadına ait kendisinin) alınan vergiler, yapılan harcama dağılımı vs. her şeyi açıklıyor. Ha şimdi 18 yıl önceki TR ile şimdiki bir değil, önceden tüp sırası, hastane sırası (tabi ne kadar iyileştirdikleri muammaydı) hastanede kullanılan ekipmanlar, yollar vs. aynı değil o tarz konularda çok geliştik ama artık farklı şeylere yatırım yapma zamanı geldi.

Mesela marsa bir tane uzay aracı da biz gönderelim? (misal sadece)

Top Bottom