Değiştirdiler mi bari?Aynı sorun bende de vardı garantiye yolladım ekran kartından demişlerdi.
Evet ama bu olay 2 3 sene önce olmuştu öyle olayı pekte bilmiyordum sadece ekran kartından demişlerdiDeğiştirdiler mi bari?
Benim kartım 5600xt, bende de çok olmaya başladı. Oyun oynarken,video izlerken falan bir anda sinyal yok diyor.Arkadaşlar ne yaptığım farketmeksizin ara ekran kararıp 2-3 saniyeye geri geliyor sebebi nedir nasıl düzeltebilirim
Hep mı olyordu? Sonradan mı başladı? bende bir sıkıntı yok Allah'a şükür inşallahta olmaz çok korkuyorum sorun yaşamaktan.Benim kartım 5600xt, bende de çok olmaya başladı. Oyun oynarken,video izlerken falan bir anda sinyal yok diyor.
Bir anda başladı.Hep mı olyordu? Sonradan mı başladı? bende bir sıkıntı yok Allah'a şükür inşallahta olmaz çok korkuyorum sorun yaşamaktan.
Peki ne kadar sonra oldu? Benimki 4 ay oldu.Bir anda başladı.
7ay sanırım ama ben kartı da değiştirmiştim mavi ve yeşil ekrandan dolayı.Peki ne kadar sonra oldu? Benimki 4 ay oldu.
Sistemi Nisanda aladım ama ekran kartını 7 ay önce değiştirdim.Nisanda almışsın şans işi sanırım