Neler Yeni

Ekran gelmeme sorunu bilgisayar toplamada

RileyT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Ghost miller
2.el b450m s2h ve ryzen 5 2600 aldım .sıfır ramler aldım yanına fakat ekran bir turlu gelmıyo sıstem çalışmasına rağmen . anakart kullanıcısı ryzden 5 1600 kullanıyomuş ondan dolayı olabılırmı? bıos update yapmak mı gerekıyo ne düşünüyosunuz kafayı yıcem 2 gündür .

Merdo.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
631
İsim
Merdo.
2.el b450m s2h ve ryzen 5 2600 aldım .sıfır ramler aldım yanına fakat ekran bir turlu gelmıyo sıstem çalışmasına rağmen . anakart kullanıcısı ryzden 5 1600 kullanıyomuş ondan dolayı olabılırmı? bıos update yapmak mı gerekıyo ne düşünüyosunuz kafayı yıcem 2 gündür .
Hocam ekran kartının güç girişini filan tam taktığınızdan emin misin ?

RileyT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Ghost miller
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ekran kartının güç girişini filan tam taktığınızdan emin misin ?
evet hocam başka psu taktım hatta olmadı yıne işlemcı pinlerıde yamuk değil anlamadım tam olarak sorunu

Merdo.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
631
İsim
Merdo.
evet hocam başka psu taktım hatta olmadı yıne işlemcı pinlerıde yamuk değil anlamadım tam olarak sorunu
Her hangi bir BIOS güncellemesi yaptın mı hocam peki ?

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Anakart bios updatesiz 2000 serisini destekliyor normal şartlarda.

Eski bir işlemci takip güncellemeyi denediniz mi hiç

RileyT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Ghost miller
Anakart bios updatesiz 2000 serisini destekliyor normal şartlarda.

Eski bir işlemci takip güncellemeyi denediniz mi hiç
hayır elimde yok denemek için eski kullanılan r 5 1600 satın alcam bu gidişle

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1

ersi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
ersin bulut
test ederek mi aldınız, bu s2h anakartlar secure boot açılınca görnt vermeme sorunu oluyordu

RileyT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Ghost miller
Bir tanıdık bilgisayarcı varsa ona bios attirabilirseniz daha iyi olur.
anakart veya ram bozuk olabilirmi hocam peki .deniycem dediğinizi fakat görüntüsüz bıos update yapılabılıyomu ki
Mesaj otomatik birleştirildi:

test ederek mi aldınız, bu s2h anakartlar secure boot açılınca görnt vermeme sorunu oluyordu
çalışan makınadan söktüğünü söyledı satıcı gerekirse iade edersin dedi bende şehir dışına çıktım şimdi napcam bilmiyorum

EmreE38

80+ Bronze
Kabloyu ekran kartına mı taktın
Anakartta herhangi bir ışık yanıyor m
Başka kablo denedinmi
Bios ekranına gelebiliyormusun ve bios işlemcini görüyormu

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
anakart veya ram bozuk olabilirmi hocam peki .deniycem dediğinizi fakat görüntüsüz bıos update yapılabılıyomu ki
Bios güncellemesi yapmadan emin olamayız hocam.Çift kanal ram kullanıyorsanız birini çıkartın öyle çalıştırın.

BIOS FLASHBACK gibi bir olay var eski işlemci olmadan bios update yapabildiğimiz ama anakartta bu özellik bulunmuyor.

RileyT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Ghost miller
Kabloyu ekran kartına mı taktın
Anakartta herhangi bir ışık yanıyor m
Başka kablo denedinmi
Bios ekranına gelebiliyormusun ve bios işlemcini görüyormu
biosu göremıyorum monitörde bir kere analog power savıng mode yazıp gidiyo kapat aç yaptığımda monıtorun tuşundan. başka psu dan denedim kablolarıda doğru taktım 8 pinlik 12v güç girişini vs. yine olmadı. bilgisayarcıya götürdüm o denedi hatta

EmreE38

80+ Bronze
biosu göremıyorum monitörde bir kere analog power savıng mode yazıp gidiyo kapat aç yaptığımda monıtorun tuşundan. başka psu dan denedim kablolarıda doğru taktım 8 pinlik 12v güç girişini vs. yine olmadı. bilgisayarcıya götürdüm o denedi hatta
Monitörde o ayar varmı bilmiyorum ama kablo turunu hdmı seçtin değilmi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anakart ışık yakıyorumu

Top Bottom