CanCel 80+ Silver Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 3,200 3 Haziran 2022 #1 Valorant rekabetçideydim birden ekran kapandı fanlar son ses çalıştı sonra fişlerini çektim taktım açtım pc yi şuanda buraya yazıyorum neden oldu ilk defa başıma geliyorda
Valorant rekabetçideydim birden ekran kapandı fanlar son ses çalıştı sonra fişlerini çektim taktım açtım pc yi şuanda buraya yazıyorum neden oldu ilk defa başıma geliyorda
Hudzell 80+ Platinum Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 11,840 En İyi Cevap 3 Dahası Reaksiyon skoru 21,682 İsim Hakan İlgilendiği Kategoriler Mining, Trading, Kripto, Crack 3 Haziran 2022 #2 @RevDeisDou
N naberr 80+ Bronze Katılım 14 Nisan 2022 Mesajlar 926 Dahası Reaksiyon skoru 352 İsim naber 3 Haziran 2022 #3 ekran kartı driver veya ekran kartinda sorun olunca o sekilde oluyor genelde. ekran kartında sorun varsa msi afterbur er yukle mhz biraz düşür düzelir
ekran kartı driver veya ekran kartinda sorun olunca o sekilde oluyor genelde. ekran kartında sorun varsa msi afterbur er yukle mhz biraz düşür düzelir
CanCel 80+ Silver Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 3,200 3 Haziran 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 naberr yazmış: ekran kartı driver veya ekran kartinda sorun olunca o sekilde oluyor genelde. ekran kartında sorun varsa msi afterbur er yukle mhz biraz düşür düzelir Devamı için tıklayın... belirmenmeyen bir şeyden doalyı watman falan yazdı hatırlamıyorum eski driverı kursam düzelir büyük ihtimallede uğraşmak istemiyom
naberr yazmış: ekran kartı driver veya ekran kartinda sorun olunca o sekilde oluyor genelde. ekran kartında sorun varsa msi afterbur er yukle mhz biraz düşür düzelir Devamı için tıklayın... belirmenmeyen bir şeyden doalyı watman falan yazdı hatırlamıyorum eski driverı kursam düzelir büyük ihtimallede uğraşmak istemiyom