River777
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 0
- İsim
- Kaan Tınaz
Merhabalar;
Yeni bir bilgisayar topluyordum ve bu süreç kısa bir süre önce bitti ve tüm parçalarını alınca montajını gerçekleştirdim. Sorunsuz bir şekilde kurulum yaptım, tüm driverlarını yükledim. Fakat gelgelelim çözemediğim bir konu var. Pc normal açılıyor, fakat kullanmaya başladığımda zamanı hiç belli değilken birden 2-3 sn ekran kararıp geliyor. Oyunda, web tarayıcısında, yt video izlerken ne yaptığının bir önemi yok. Ara ara zamansız bir şekilde gidip geliyor. Kabloları kontrol ettim sorun bulamadım. Driverların hepsi güncel ama çözemedim bir türlü. Sorunu bilen yaşayan varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim.
Sistemimin özelliklerini yazıyorum.
İşlemci _ AMD Ryzen 7 7800X3D
Anakart _ ROG STRIX X870-F GAMING WIFI
Ekran Kartı _ Asus Tug Gaming Rtx 5080 OC 16gb
Ram _ Corsair 32GB(2x16) Venageance 6000mhz CL30 DDR5
Soğutucu _ CORSAIR H150 RGB 360mm İşlemci Sıvı Soğutucu
SSD _ SAMSUNG 2TB 980 PRO M.2 SSD x 2
Güç Kaynağı _ ASUS ROG STRIX 1000G 80+ Gold 1000W Full Modüler PSU
Kasa _ ASUS TUF Gaming GT502 Plus
Yeni bir bilgisayar topluyordum ve bu süreç kısa bir süre önce bitti ve tüm parçalarını alınca montajını gerçekleştirdim. Sorunsuz bir şekilde kurulum yaptım, tüm driverlarını yükledim. Fakat gelgelelim çözemediğim bir konu var. Pc normal açılıyor, fakat kullanmaya başladığımda zamanı hiç belli değilken birden 2-3 sn ekran kararıp geliyor. Oyunda, web tarayıcısında, yt video izlerken ne yaptığının bir önemi yok. Ara ara zamansız bir şekilde gidip geliyor. Kabloları kontrol ettim sorun bulamadım. Driverların hepsi güncel ama çözemedim bir türlü. Sorunu bilen yaşayan varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim.
Sistemimin özelliklerini yazıyorum.
İşlemci _ AMD Ryzen 7 7800X3D
Anakart _ ROG STRIX X870-F GAMING WIFI
Ekran Kartı _ Asus Tug Gaming Rtx 5080 OC 16gb
Ram _ Corsair 32GB(2x16) Venageance 6000mhz CL30 DDR5
Soğutucu _ CORSAIR H150 RGB 360mm İşlemci Sıvı Soğutucu
SSD _ SAMSUNG 2TB 980 PRO M.2 SSD x 2
Güç Kaynağı _ ASUS ROG STRIX 1000G 80+ Gold 1000W Full Modüler PSU
Kasa _ ASUS TUF Gaming GT502 Plus