Ekran karti Al(a)miyorum

uzun derken usta 3 ay mı yoksa 1 yıl mı tahimini süreç verebilir misiniz

Tamamen "Bitcoin Balonunun" patlamasıyla alakalı bir süreç. Tabii patlar mı orası da kesin değil. Siyasi istikrarsızlıklar vs. süreci etkiler ama yaza kadar sürer diye tahmin ediyorum. Ancak yazın da genel olarak bilgisayar parçalarında artan talep olacağı için fiyatlar yine yüksek olur, 2021 4. çeyrekte anca arz talebi karşılamaya başlar. Tabii bu sadece tahmin. :)

Kardeşim ben 20/12/2020 PNY RTX 3070 aldım 6450 ye şuan en ucuz 8.5 bin lira benim kredi ödemelerim var temmuz ağustos gibi sıkışırsam pcyi satarım 10400f rx580 li sistem toplarım diye düşünüyorum şuan ben kardayım rx580 elimde hazır var bakımları yapılmış şekilde var en kötü senaryomu bile hazır ettim. Keşke dolar düşsse 2 3 lira olsa bu 2 3 lirada yıllar boyu sabit kalsa bide 6450 yerine 1000 2000 liradan alsak çok güzel ama biz ülke olarak vergilerin yüksek döviz dalgalanmaları fazla olan bir ülkeyiz bir umutla bekle oluru ben dolar 4 lira olduğunda bıraktım kamyonun frenini patlattım artık nereye vuracağını bekler haldeyim.

• Hahaha
Reaksiyonlar: maje
Stok sorunu ve bunu fırsata çeviren açgözlü "oyuncu dostu" firmalar, bir de üzerine Türkiye şartlarını ve belirsizliği sayesinde ekran kartı almaya dair hiçbir umudum kalmadi. Elin oğlunun bir taraflarini silmeyeceği eskimiş ekran kartlarina tonla para vermektense başka bir hobiye yonelirim daha iyi. 1000₺ *DAHA FAZLA* kâr edeyim diye benim gibi binlerce gencin hayallerinin ortasina birakan saticilarin da burdan olmayan vicdanina dokundurayim.
Üzücü :( Umarım en kısa sürede alırsın.
Başlıktaki A harfini parantez içine almanın nedeni nedir, merak ettim cidden.

Stok sorunu ve bunu fırsata çeviren açgözlü "oyuncu dostu" firmalar, bir de üzerine Türkiye şartlarını ve belirsizliği sayesinde ekran kartı almaya dair hiçbir umudum kalmadi. Elin oğlunun bir taraflarini silmeyeceği eskimiş ekran kartlarina tonla para vermektense başka bir hobiye yonelirim daha iyi. 1000₺ *DAHA FAZLA* kâr edeyim diye benim gibi binlerce gencin hayallerinin ortasina birakan saticilarin da burdan olmayan vicdanina dokundurayim.
8300 TL'lik ps5 i 10k ya yanında 2. Kol hediye diye satıyorlar .

Ah dostum keşke yakındığımız tek sorun ekran kartı olsada geri kalan her şey mükemmel olsa, burası türkiye.

Geri