reis lütfen artık bilmediğim şeyleri önermeyin kafamdaki fikir belli ve bu fikirden devam edeceğim 4060 almak istiyorum.tavsiyem intel arc b580 alın çok memnunum güncellemelerle daha iyi olacaktır 4060'a göre daha ucuz ve daha güçlü
evetfacebooktamı
kanka araştır tek birşeye odaklanmareis lütfen artık bilmediğim şeyleri önermeyin kafamdaki fikir belli ve bu fikirden devam edeceğim 4060 almak istiyorum.
ValueVapor ST 8765 ekran kartını alabilirsin kendisi RTX 4060 kartının hayali versiyonureis lütfen artık bilmediğim şeyleri önermeyin kafamdaki fikir belli ve bu fikirden devam edeceğim 4060 almak istiyorum.
9-9.5 seviyesinde temiz bulursan al reis .selamlar öncelikle tekrardan
ekran kartı almayı düşünüyorum ailemde destek olucak 4060 düşünüyorum. ikinci elde temiz bulabilir miyim veya facebook gruplarında nasıl güvenilir satıcı bulabilirim yardım edecek varmıdır
ben tek başıma zorluk çekiyorumkanka araştır tek birşeye odaklanma
İntel ben olsam almazdım 3060 ın 12 gb versıyonu güzeldir ama 4060 ın sogutma performansı daha iyi rx 6600xt var amd düşünürsen facebookm guruplarına bakma bence 4060 için elden teslim sarı site tavsiyemdir
umarım bulurum.9-9.5 seviyesinde temiz bulursan al reis .
kanka araştır tek birşeye odaklanma
İntel ben olsam almazdım 3060 ın 12 gb versıyonu güzeldir ama 4060 ın sogutma performansı daha iyi rx 6600xt var amd düşünürsen facebookm guruplarına bakma bence 4060 için elden teslim sarı site tavsiyemdir
4060 güzel 2. elden sarı site gider bence sanaben tek başıma zorluk çekiyorumkovalıyorumda ama çok zor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
umarım bulurum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
Ekran kartı hariç sistemini yazabilir misin fikir açısından soruyorum.selamlar öncelikle tekrardan
ekran kartı almayı düşünüyorum ailemde destek olucak 4060 düşünüyorum. ikinci elde temiz bulabilir miyim veya facebook gruplarında nasıl güvenilir satıcı bulabilirim yardım edecek varmıdır